Türklerin Meslek Yorumları |
03-20-2007 | #1 |
ERen
|
Türklerin Meslek Yorumları> - Yahu sen insaat muhendisiydin di mi? > - Evet?? > - Baksana bu bina yikilir mi? > - Ne bileyim ben, bisuru testi var bu isin oyle karpuza vurur > gibi anlasilmaz bu isler! > - Ne bicim muhendissin lan sen? > - > > 2 > - Bolum ne? > - Makine muhendisligi > - Kac tane kiz var lan sizde ?? > - > > 3 > - Ne cikacan mezun olunca? > - Gemi insaat muhendisi > - Ha, kaptan felan yani > - Yok ebe olacaz > > 4 > - Meslegin ne evladim? > - Kimya muhendisiyim amca > - Sabun, sampuan felan > - Yok amca oyle degil; daha bi zor > > 5 > - Abi senin bolum bilgisayardi di mi? > - Evet? > - Ya 6 haneli icq numarasi nasi aliyoruz? ogretmislerdir > size > - (tabi tabi okulda ders var ICQ101 diye) Ama, ogretmediler, > bilmiyorum > > 6 > -Ne muhendisisin? > -Endustri muhendisi > -Ne endustrisi? > > 7 > Arkeoloji bolumunde okuyan bir kisi tarafindan, bilgisayar > muhendisliginde okuyan bir kisiye yoneltilmis soru: > - Abi sen bilgisayar muhendisliginde okuyordun dimi? > - Evet > - Size hacker lik yapmayi ogretiyorlar mi, boyle bir ders var > mi? > - Lan, siz de tarihi eser kacakciligi diye bir ders var mi? > -?! > > 8 > - Abi nerde okuyodun sen? > - Makine muhendisligi > - 4 yillik mi? > > 9 > - Ne muhendisisin? > - Bilgisayar > - Bu bilgisayarlar nasil calisiyorlar kuzum? > - iclerinde elektronik devreler var, ikili mantiga gore > - ??! > - Bosver, sen tak fisi calisir onlar > > 10 > - Ne muhendisisin? > - Bilgisayar > - Yav bizim oglana soyle iyi bisey, oyunlu falan, toplasak kaca > cikar? > > 11 > - Bilgisayar muhendisligini kazandigina gore cok zeki > olmalisin > - Yok ya o kadar degil > - Salak misin yani? > > 12 > - Emre aslanim sen makine muhendisiydin de mi? > - Evet mahmut amca > - Vallahi tebrik ederim seni ya bu arada bizim sofben > bozuldu, musait > olduun bi zaman diyodum > > 13 > - Yavrum insaat muhendisi mi olacaksin sen? > - Evet teyzecim > - Ayy canim benim peki is mis bulabilecek misin cikinca, master > yapacak misin? > master yapmadan da bir anlam yok artik Muhendis kayniyor > ortalik > - Saol ya Bunlari hatirlattin ya huzura kavustum simdi > Bozmasaydin ya su > guzel ortami, daha iyi olmaz miydi? > > 14 > - Ne is yaparsin sen? > - Haberlesme muhendisi > - Yaw bu nokialarda radarin yeri tespit ediliyo mu Nasil oluyo > o ? > - Benim bu telefona nerden muzik yuklenir ? > - Sen simdi telefon felan yapabiliyon mu bana da yap > - Bu uydu kanallar sifresiz felan nasil izleniyo onun bi aleti > varmis, var mi sende > > 15 > - Senin okudugun bolum ne yienim? > - Genetik muhendislii diyorlar teyzecim > - Vah vah tip fakultesi tutturamadin mi yavrum, boyle genetik > muhendisi olucan? > - Kandan cerahatten pek hoslanmam > > 16 > - Hmm yazilim muhendisligi nasil oluyor o? > - Bilgisayar yazilimi uzerine > - Yazi mi yazyorsun yani bilgisayarda? > - Evet yazi yaziyorum bilgisayarda (la havle) > > 17 > - Ahmet makina muhendisligi zor muydu? > - Tabi olum termo, mukavemet, akiskanlar bunlari gecene > kadar arkamdaki killar agardi > - Helal olsun valla Ya benim evdeki musluga bi bakiverse lan, > damlatiyo kac gundur o da akiskan sonucta he ne dersin? > - Allah belani versin derim baska bisey demem > > 18 > - Sen simdi ne okuyodun? > - Bilgisayar muhendisligi > - Evladim bosuna okuyosunuz siz, simdiki cocuklarin hepsi > bilgisayar kurdu, bizim oglan butun gun internet cafede > - Tabii amca, anliyorum > > 19 > Iscilerin yeni girmis makine muhendisi hakkindaki yorumlari: > - Bak mesela su yeni giren muhendis var ya > - Hee > - CNC nin "S" sinden bile anlamiyo > - CNC de "S" var mi ki lan? > - Neyse iste anlamiyooo > > 20 > - Ne okuyorsun sen? > - Peyzaj mimarligi > - Ne yapar o? > - Dogal cevreyi bozmadan insan gereksinimlerini karsilamak icin > incelemeler ve planlar yapar Kentlerdeki parklarin, > bahcelerin, tarim alanlarinin ve yollarin > - Ha yani bahcivan olucan! > - !!!!!!!!!!! |
|