Oto Cekici Hizmetleri |
02-20-2017 | #1 |
seohaber
|
Oto Cekici HizmetleriOto çekici hizmetleri, oto kurtarıcı hizmetleri, oto kurtarma hizmetleri, yol yardım hizmetleri veya araba çekici hizmetleri olarak adlandırılan bu araçlar, genel anlamda ise çekici sınıflandırması içinde değerlendirilir Hareket halinde olmayan bu araçların veya herhangi bir arıza yaşayan bu tip araçların herhangi bir yerden başka bir yere nakledilmesi işleminde bu tarz çekicilerden faydalanılır Aracın herhangi bir arıza durumunda veya kaza yapması durumunda nedenlerle hareket edemiyor oluşu, bu tarz hizmetlerin yardım amaçlı çağırmanın başlıca nedenidir Bu işlerde kullanılan oto çekici hizmetleri, özel mekanizmaya sahip güçlü araçlardır Bazı çekici modelleri çalışma sistemi olarak hidrolik sistemle arabayı kaldırıp taşırken bazıları ise elektrikli sistemle çalışır Bu yüzden de çekicilerin kasa sistemleri de farklılık gösterir Kayar kasalı çekici modelleri ve sabit kasalı çekici modelleri arasından, çekilecek aracın özelliğine göre seçim yapılabilir Oto çekici hizmetini 7 gün 24 saat güvenle veren firmamız, dinamik yapısı, güçlü kadrosu ve geniş servis ağı ile bir telefon kadar yakınınızda Adana çekici, Diyarbakır çekici, Pozantı çekici hizmetini de firmamızdan güvenli şekilde alabilirsiniz En kısa sürede profesyonel servis ekiplerimiz bulunduğunuz bölgeye hızlı şekilde gelerek Adana çekici, Diyarbakır çekici, Pozantı çekici gibi yardım isteklerinize cevap verecektir Kaynak: Adana çekici, Diyarbakır çekici, Pozantı çekici |
|