Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
âmâde, ankara, düğün, salonları

Amade Düğün Salonları Ankara

Eski 05-06-2016   #1
amacdizayn

Amade Düğün Salonları Ankara

Mayıs ayında bir düğün organizasyonumuz var Amade botanik düğün salonu ile firmanın "tadilat yapacağız, geliştireceğiz" vaatlerine, yalanlarına kanarak sözleşme yaptık - kapora verdik Tadilat verilen sürenin dolup, 2 ay geçmesine rağmen hala başlamadı Firma telefonlara cevap vermiyor Ulaştığım kişiler sözleşmenin hiçbir türlü iptal edilemeyeceğini, kaporanın geri ödenmeyeceğini söylüyor Bunu söyleyen şahıs Amade botanik, amade protokol şikayet, amade Antares düğün salonları genel koordinatörü olduğunu iddaa eden "Can" diye biri Firmanın yöneticisine ulaşmaya çalıştığımda sürekli farklı birilerine yönlendiriyorlar Hiç birinin dediği bir dediğini tutmuyor Önce özkan diye biriyle, sonra samet diye, sonra seda diye ve en sonunda Amade genel koordinatörü can diye biriyle görüştüm Sonuç yok "istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz" diyecek kadar da pişkinler Bu firmadan UZAK DURUN!!!
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com