Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açık, öğretim

Açık öğretim

Eski 12-14-2015   #1
kombici

Açık öğretim

Forum sitelerinin bizim için en güzel taraflarından bir tanesi fikir alışverişinde bulunma imkanı sağlamasıdır Gerek alacağımız ürün ya da hakkında merak içerisinde olduğumuz bir konuyu birileriyle konuşmak insana daha iyi yetiler kazandırır İnsan elbette ki düşünen bir varlıktır ve düşünmenin en güzel yolu da fikir alışverişinden geçer Herkes kesinlikle her konuyu bilmek ve her konu hakkında bilgi sahibi olmak zorunda değildir ancak araştırmak kendini geliştirmek gibi de bir yükümlüğü vardır çünkü artık her kes birbiri ile bir yarış içerisindedir Bu yarışta galip gelmek istiyorsanız mutlaka zamana ayak uydurmalısınız

Bugün internette araştırma yaptığınız zaman birçok forum sitesi karşınıza çıkacaktır Bu siteler genel forum siteleri olmakla beraber bazen de sağlık konusunda olabiliyor Örneğin interneti en fazla kullanan olarak öğrenciler üzerinden gidersek bugün özellikle açık öğretim dersleri için forum sitelerinin bir hayli ideal olduğunu söyleyebiliriz Burada yer alan kişiler kendi gruplarında olan öğrencilerle fikir alışverişinde ya da eleştirilerini dile getirebilirler

Forum sitelerinin bir diğer güzel tarafı da bire bir her konuda yardımcı olabilmesi çünkü insanlar hakkında bilgi sahibi olmayı düşündüğü her şeyi buradan bulabiliyor Sözün özüne gelecek olursak bugün birçok arkadaşlıklar internet aracılığı ile yaşanıyor ve bu tür arkadaşlıklar konusunda forum siteleri de iddialı Yalnızca satılan ürün değil bunun beraberinde arkadaşlıklar da önemli

kaynak: http://wwwwebcanavarinet

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com