Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olmalıdır, sahip, tabela, özelliklere

Tabela Hangi özelliklere Sahip Olmalıdır

Eski 06-14-2015   #1
sektor34

Tabela Hangi özelliklere Sahip Olmalıdır

Nerede olursanız ve konum olarak her nerede konumlanıyor olursanız olun, bazen insanlar gözlerinin önündeki şeyleri görmekte zorluk çekerken deniz aşrı mesafelerdeki şeyleri görebilir İnsanların bu şekilde davranmasının temel nedeni ise ilgiden kaynaklanmaktadır Yani, ilgiyi çekmek için elinizden geleni yaparsanız diğer rakiplerinizden birkaç adım daha otomatik olarak öne çıkmış olmayı da başarırsınız

Aynı zamanda diğer ve önemli bir unsur da kuşkusuz insanlar tarafından kolay bulanabilir olma özelliğini taşıyacak olmanızdır Evet, tüm bu saylan güzel özelliklere sahip olmak için kaliteli reklam malzemeleri dolayısı ile de gerçekten kaliteli ve aktif bir tabela gerekmektedir Pasif tabelaları insanların görme konusunda sıklıkla güçlük çektikleri büyük bir gerçek

O halde sizin de kendinizi insanlara uydurmanız gerekiyor Yani, dijital tabelalardan herhangi birini kullanmanız ve böylece hem gündüz hem de akşam saatleri içerisinde insanlar tarafından daha kolay bulanabilir olmanız gerekiyor Bunu sağlayabilmeniz için ise günümüzde sıklıkla kullanılan ışıklı ve LED sistemlerinden kullanmanız gerekiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com