Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyü, ile, istediğim, oldu

Büyü İle İstediğim Oldu

Eski 02-18-2015   #1
b.a.f.

Büyü İle İstediğim Oldu

Uzak akrabamızın oğlunu küçükten beri sevmişimdir Çoğu zaman o bana bir kardeş şefkati gösterse de ben ona o gözle bakmıyordum Kendisinin çok kız arkadaşı oldu Onu oldukça fazla kıskandığım için medyum dolunay beyden çoğu kez ayırma büyüsü yardımı bile aldım Gerçekten de işe yaradı

Ben ne zaman o tür büyü yoluna başvursam hep mutlu oluyorum Sırada kendisinin bana âşık olması ve muhabbetimizin artması gerekliydi Hemen Muhabbet Büyüsü yaptırarak kendisi ile diyalog haline girmeye başladım ve inanır mısınız şuan sevgiliyiz

Dolunay bey gerçekten medyumluk konusunda uzman ve bir o kadar da ilim sahibi birisi Ayrıca evliliklerin kurtarılması adına Evlilik Büyüsü bile yapabiliyor http://wwwmedyumdolunaycom/ sitesine girip sevdiğiniz biri varsa sizde ulaşmak için çabalayın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com