Allâme - Günah Telaşı |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Allâme - Günah Telaşıdevran döndü gene ben elime bi kağıt alıp acılı bi sohbete daldım bana anlatacakları var kalemimin aceleyle bi karalama başlat adelelerimin hareketi sayesinde sapasağlamım ağlamam artık çocukluğumun en güzel hatırasıydı sildim kendime kastımmmm her bi nefer gibi bende rapperdim efendisi kalbimin intiharıydı canımın acımasını bi kenara koydum ben tepetaklak olunca hayatım ( heyy baby ) bi yanıma gel anlatacaklarım var kaçma benden sorrr yorgunum bu aralar farkında olmaman doğal kim takar en son en büyük tepki gözlerimin çığlıklarıydı kana aşık oldu ben o kadına aşık oldum doğal olarak ahfitap benden soğudu bir daha toplanmaz bu kitabe cehaleti örtmene yardım ettim ciğerlerimi rehin alan duman , bir türlü kurtulamayan bense teslim enselendi bak 250 gram aşıklarıyla a* sohbetleri komiktir bitikliğin işareti yüzden belli sebep ezikliktir tez para biriktir bi k*rhane gerekir felaketin engeli bundan geçmese dahi delaleti örtmeye yeter bu fiksir lipitosu iksir kalbin atışlarını zorlasın ağrımla yandıı tutulması gereken bi yemin ve sözler vardı küfürlerim kulaklarında yankılanırdı koşmak gereksiz ve boşyere günah telaşı sen yazmaya devam et duvarların ahını aldın b*ktan isimlerle tanrı kavramından uzak tapındın *****den cisimlerleee kafesine koymalı hayvanları gir kasvete tek celsede s*kmeli p*çleri affetmek alt etmek değildir ölümse tek yemindir ! saldır hayvanlar gibi kadın diyerek tapın çatık kaşların sapıklık bende ki tesadüfe seni değil hesap kitaptır harım yarım kaldı maruzatım aklını çelmek gerçeklerden geçmek yanlı bi yoldaş bularak yolundan etmek gerek emekleyerek tablomdaki renkleri beğenme sen bir delinin psikozu dede geç yine espası doğru temayla boğuldu kompozisyonumda kan var solgun yorgun sözlerin hesabı rafa kaldırıldı canı sıkkın korku sert adımlarla bana geliyor saff bulduğun ordu ya doğru son kez cildime saldırıyor cin kılığındaki lanet beni bırak terket dedim bana vuruldu birden yemin etmiş meret ne cesaret malikane felaket enkaza döndü bi müdahale gerek firenle kendini direnci kırgın gönlün rıhtımı zedelenecek ! |
|