Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beste, çanakkale, için, yeni

Çanakkale İçin Yeni Beste

Eski 11-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çanakkale İçin Yeni Beste

Çanakkale için yeni bir beste "Döndüler dünyaya arkalarını, umut ve istiklalimizi bize bırakarak, nasılsa öleceklerdi ama şimdi hala yaşıyorlar" sözleriyle günün anlam ve önemine uygun bir türkü Aşağıda klibini seyredebileceğiniz Çanakkale adlı bestenin sözleri ve müziği Gürcan Kaç'a ait Parçayı seslendiren sanatçı ise Latif Öz:

Türk halk müziğinin genç seslerinden Latif Öz, Tasavvufi Türküler'den sonra altıncı albümü ‘Dumansız Yangın’la bir kez daha halk müziğine gönül verenlere merhaba dedi

Sanatçının kendi müzik şirketi olan Latif Öz Müzik Yapım’dan çıkan 6 albümü,bir yıllık yoğu çalışmanın ürünü Albümde biri Afyonkarahisar ve biri Kütahya olmak üzere iki yöre türküsü var Diğer ondört eser türkü tadında yeni bestelerden oluşuyor

Tamamı 16 parçadan oluşan türkü albümü için Öz, “Gerçek sanatçı, çevresinde yaşananlara duyarsız kalamaz Türkülerin de çıkış yeri tam burasıdır Âşık, gördüklerini kalbinin süzgecinden geçirerek sevenlerine duyurur Benim amacım da türkü sevenlerine duygu yoğunluğu yaşatmak” diyor

Yönetmenliğini Caner Şimşek’in yaptığı albüm çalışmasında 16 parça yer alıyor Eserlerin adları ve bestecileri şu şekilde sıralanıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com