Ahmet Selçuk İlkan - Seni O Kadar Çok Sevdim Ki (2011) |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmet Selçuk İlkan - Seni O Kadar Çok Sevdim Ki (2011)Albümdekiler: Yanarım / Ona Yanarım Düet: Selami Şahin & Ferhat Göçer Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Selami Şahin Seni O Kadar Çok Sevdim Ki / Kanatsada İçimi Düet: Meyra Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Ceren İlkan Sen Uyurken / Sabahçı Kahvesi Düet: Baha Söz: Ferdi Tayfur, Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Ferdi Tayfur İşte Gidiyorsun / Ayrılık Kolyesi Düet: Billur Lermi Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Atilla Alpsakarya Gözlerin Kal Diyor / Gözler Kalbin Aynasıdır Düet: Hakan Altun Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Selami Şahin Ah Agop Ah / Bana Sor Düet: İntizar Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Sait Büyükçınar Hiç Bir Yerde Her Yerdesin / Anılar Düet: Coşkun Sabah Söz: Coşkun Sabah, Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Coşkun Sabah Ben Seni Asla / Hatıram Olsun Düet: Baha Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Coşkun Sabah Sustum / Bir Gülü Sevdim Düet: Haktan Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Coşkun Sabah Sevda Turizm / Günün Birinde Düet: İlkay Toktaş Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Selahattin Cesur Ben En Çok İnsandan Korktum / Ben Ne İnsanlar Gördüm Düet: İntizar Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Mehmet Aslan Bir Adam Gidiyor / Sitem Düet: Ozan Kavasoğulları Söz: Ahmet Duyar, Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Ozan Kavasoğulları Unutmayı Unuttum / Gittiğin Gün Düet: Murat Yenyıl Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Adnan Aslan Aşk Bende Kaldı / Sen Gideli Düet: Emrah Samet Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Emrah Samet Kıvratma Sevgili Oğlum / Bir Düşün Düet: Murat Yenyıl Söz & Müzik: Ahmet Selçuk İlkan |
|