Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2008, albümü, rafet, roman

Rafet El Roman 2008 Albümü Bir Roman Gibi

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rafet El Roman 2008 Albümü Bir Roman Gibi

Rafet El Roman 2008 Albümü “Bir Roman Gibi”

Romantik pop müziğin ülkemizdeki en önemli temsilcisi Rafet El Roman, iki yıllık bir aradan sonra, bu yaza damgasını vuracak muhteşem bir albümle döndü 1995 yılında “Seni Seviyorum” diyerek müzik hayatına merhaba diyen ve 13 yıllık müzik kariyerinde çıkardığı 8 albümle kendisine apayrı bir yer edinen sanatçı; 9albümü “Bir Roman Gibi” ile bir kez daha müzikseverlerin gönlünü fethetmeye hazırlanıyor…
Albümün çıkış şarkısı “Sevdim ama sonu yoktu” bir Rafet El Roman klasiği Albümün en iddialı şarkılarından “Aşk-ı Virane” ise sanatçının Londra’da yaşayan hayranı Yusuf Güney ile yaptığı düet Yusuf Güney özellikle Rafet El Roman’la tanışabilmek için müziğe başlıyor ve sanatçının Londra’da verdiği bir konserde kendisiyle tanışarak, bestelerini dinletme şansını yakalıyor “Aşk-ı Virane” Rafet El Roman’ın ses ve yorumundan çok etkilendiği Yusuf Güney’e ait bir şarkı Albümde yer alan diğer bir sürpriz ise sanatçının “Seni Seviyorum” şarkısında Sinem ile yaptığı düet Sinem şarkıdaki yorumuyla “Seni Seviyorum” parçasına apayrı bir tat kazandırıyor
Ulus Müzik etiketiyle piyasaya çıkan “Bir Roman Gibi”nin prodüktörlüğünü Rafet El Roman; müzik direktörlüğünü ise Avrupa’nın önemli müzisyenlerinden Steffen Müller yaptı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com