Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2009, albüm, gülşen

Gülşen Albüm 2009

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gülşen Albüm 2009

Gülşen - Yeni Albüm 2009 da

Yeni şarkısı "Yapamazsan Yok" ile latin rüzgarı estiren Gülşen, yeni albümünün hazırlıklarına başlamış bile Yoğun bir şekilde şu günlerde şarkı sözü yazan Gülşen, sürpriz isimlerden de şarkılar almış Özellikle, iki tane slow şarkı yapmış ki kendi tabiriyle şarkılar "yıkılıyormuş" "Yeni albümümde kimse benden latin şarkılar beklemesin" diyen Gülşen, "Yapamazsan Yok bir rüzgardı ve üzerime yapışmasını istemiyorum, yaza özel böyle bir şarkı olsun istedim, ama şimdi Türk kültürüne daha yakın bir albüm hazırlıyorum" dedi

2009 yılının ilk aylarında yeni albümünün çıkmasını planlayan Gülşen, yeni şarkılarını bir an önce söylemek için sabırsızlanıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com