Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
röpörtaj, özgün

Özgün Röpörtaj

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özgün Röpörtaj

Özgün

İşitme Vakfı’nın hayır gecesinde sahne aldınız Size Elton John ile düet teklifi geldi o gece Bu projeden biraz bahsedermisiniz?

Tabii öncelikle bu düet fikri, bu proje beni çok heycanlandırdı Aslında tamamen bir tesadüf eseri başladı bu olay Elton John ile düet yapacağımı bilmiyordum açıkcası bu projeye ilk başladığımda Bir işitme vakfı için düzenlenecek olan bir hayır gecesinde yabancı şarkıya Türkçe söz yazamam istendi Burdaki sözcüsüde o Vakfın Filiz Akın’dı Onun ile birlikte ortaklaşa bir projeydi bu Radyolar için hazırlanan bi projeydi ilk başta Daha sonra bu hayır gecesinde sahne aldım

Peki size Amerika’da düzenlenecek olan konserde sahne almanız için teklif nasıl geldi?

Sahne aldığım gecede peorfromans ve şarkı Vakıf Başkanı’nı oldukça etkilemiş olmalı ki gecenin sonunda 23 Haziran’da ki Dünya Galası’nda sahne almam için teklifte bulundu Elton John ile düet yapmam için Amerika’dan bir davet geldi
Bende keyifle kabul ettim

Elton John’nun İşitme Vakfı ile nasıl bir bağlantısı var? Ve bu proje hakkında ne düşünüyorsunuz?

Elton John Amerika’da ki Dünya Basın sözcüsü Bu proje beni oldukça heycanlandırıyor Umarım bir aksilik olmazsa Amerika’da kendisi ile aynı sahneyi paylaşacağız

“Günahkar” klibinden sonra yeni bir klip çekmeyi
düşünüyormusunuz?

Tabii ki ilk albümümüzün sonlarına doğru yaklaştık Sizlerinde Powertürk ekranlarından izlemiş olduğunuz “Günahkar” klibinden sonra son bir kapanış klibi düşünüyoruz Klip büyük ihtimal ile “Aşk Çiçeği” şarkısına gelecek Yanılmıyorsam 2- 3 haftaya kadar bu klibin çekmini tamamlıyacağız Ve ilk albümü artık tamamen kapatmış olacağız

Yeni albüm içim çalışmaya başlamışsınız? Bundan bahsedermisiniz?

İkinci albüm çalışmalarına İskender Paydaş ile çalışmaya başladık İlk albümde olduğu gibi Ender Çabuker’de tabii ki albümümüzün projesinde önemli bir yer alıyor Kendisinin çok güzel şarkıları ve aranjeleri olacak yine Prodüktörlüğünü söylediğim gibi İskender Paydaş’ın yaptığı ikinci albümümde dinliyenlerimi ufak tefek bazı sürprizler bekliyor Bunlar için çalışıyoruz ve çok heyecanlıyız Beste çalışmalarımızı, şarkı ve repertuar çalışmalarımızı hızlandırarak sürdürüyoruz İnşallah beğenirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com