Zeki Müren - Anısına [2008] 2 Cd Lik Albüm |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zeki Müren - Anısına [2008] 2 Cd Lik AlbümCD 1 1 Gözlerin Doğuyor Gecelerime Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Yusuf Nalkesen 2 Hiç Bir Şeyde Gözüm Yok Söz & Müzik: Fethi Karamahmutoğlu 3 O Çeşme Söz & Müzik: Mahmut Oğul 4 Anladımki Daha Dolmamış Çilem Söz & Müzik: Suat Sayın 5 Beni Kalbinde Ara Söz: A Selçuk İlkan Müzik: Dursun Karaca 6 Ne Olur Anla Beni Söz: Hasan Lami Ergül Müzik: Fethi Karamahmutoğlu 7 Seviyorum İşte Varmı Diyeceğin Söz & Müzik: Metin Alkanlı 8 Günlerdir İçime Çöktü Ayrılık Söz: Yahya Berekay Müzik: Saadettin Öktenay 9 Neler Ettin Sen Neler Söz: Mehmet Erbulan Müzik: Metin Everes 10 Sana Olan Özlemim Söz: Turhan Taşan Müzik: Mahmut Oğul 11 Al Mendilim Söz: Hasan Özdemir Müzik: Mahmut Oğul 12 Bir Sabah İstiyorum Söz: Bekir Mutlu Müzik: Ziya Taşkent 13 Gayrı Dayanamam Bu Hasrete Söz & Müzik: Anonim 14 Akşam Olunca Yarelerim Sızlar Söz & Müzik: Nazif Girgin 15 Ben Zeki Müren Söz: Behlül, Zeki Müren Müzik: Muzaffer Özpınar CD 2 1 Sorma Söz & Müzik: Sezen Aksu 2 İki Gözüm İki Çeşme Söz & Müzik: Özer Şenay 3 Ağlama Sevdam Söz & Müzik: Esat Tekdal 4 İsyanım Var Söz: Berrin Büyükçınar Müzik: Sait Büyükçınar 5 Sen Benim Özlediğim Söz: Sadık Atay Müzik: Metin Everes 6 Kim Görecek Kim Bilecek Söz: Sadık Atay Müzik: Hüsnü Üstün 7 Ne Olursun Söz: Mustafa Töngemen Müzik: Erdinç Çelikol 8 Ahımı Hicranımı Müzik: Selahattin İnal 9 Üzme Beni Söz & Müzik: Zekai Tunca 10 Kaderi Benmi Yarattım Söz: A Tekin Türe Müzik: Mustafa Sayan 11 Bitmez Bu Şarkılar Söz: Halil Gökkaya Müzik: Ali İhsan Kısaç |
Zeki Müren - Anısına [2008] 2 Cd Lik Albüm |
11-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zeki Müren - Anısına [2008] 2 Cd Lik Albümemegine sagliK caniM |
|