Benim İçin Günah İşler Misin? |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Benim İçin Günah İşler Misin?Kendim için bile günah işleyemem Nereden çıkarıyorum bunu?Böyle bir şey var mı? Örneklerle sonuca gidelim bakalım var mı yok mu? Kapalı bir bayansınız ve gitmeniz gereken bir düğün var Düğün tanıdığınız hatta samimi olduğunuz kişinin Ve bir ses duyuyorsunuz Düğünde başını açacak mısın sizin cevabınız belli Hayır Karşıdaki ısrar eder ve Ya benim düğünüm benim düğünümde açar mısın Görünüşte düğün sahibinin ya da bu teklifi yapanın niyeti temiz görünüyor Gerçekten de öyle mi? Söylemese de niyeti olmasa da teklif yapanın dediği şu demek değil mi Benim için günah işler misin? belki o bu olmadığını belirtse de gerçekte budur Gerçi öyle kişiler de var ki abisinin,ablasının yahut akrabasının düğünü olduğu zaman sorsanız Neden açtın diye E bu düğünde başımı açmayacak mıyım' diye cevap verir Hayret! izni ALLAH'tan mı aldı??? Samimi olduğunuz arkadaşınız denize gidecektir Denizlerde artık günah yüzdüğü kesindir Açıklar,orasını burasını göstermeyi marifet sayanlar Teklif geldi size deniz içinSiz kabul etmedinizArkadaşınız ısrarlı Ya benim için ne olacak e tabi görünüşte sadece yüzmek var ama göze gelen sadece deniz değil ki haramlar da göze geliyor istesen de istemesen de Buradaki 'Benim için' ifadesi yine bize şunu göstermiyor mu? Benim için günah işler misin? arkadaşınız size bunu demek istemeden size bu teklifi yaptı Yaptığını arkadaşınız da farketmedi Bazıları vardır ki Bir günden ne olacak der ve Senin için işliyorum dostum söyler gibi Hayret! o gün ALLAH'tan izin mi aldı??? Bir büyükİçkiye düşkünSizi az çok bilirSiz içki kullanmazsınız Nedir bu tekliflerin devamı? Hayret! ALLAH o yudum için izin mi verdi??? Burada HzYusuf'un hikayesi aklımıza gelir Onun nefsinden Züleyha istediO kabul etmedi Yusuf yüzlüler çoğalmış olabilir ama Yusuf sahibi karakterler azaldı alıntı |
|