Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boşalıyorum, çabuk, mastürbasyon, yaparken, yapmalıyım

Mastürbasyon Yaparken Çabuk Boşalıyorum Ne Yapmalıyım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mastürbasyon Yaparken Çabuk Boşalıyorum Ne Yapmalıyım

Mastürbasyon yaparken çabuk boşalıyorum ne yapmalıyım

26 yaşında bir gencim Şu ana kadar hiç cinsel deneyimim olmadı Ancak mastürbasyon sırasında çabuk boşaldığımı hissediyorum Ne yapmalıyım? TY/Malatya

Erkeklerin en fazla kafalarına taktıkları sorun; erken boşalmadır Biz, erken boşalma yerine denetimsiz boşalma demeyi tercih ediyoruz Yani boşalmada önemli olan süre değil, erkeğin boşalma üzerinde kontrolü olup olmadığıdır

BİLGİLENMEK ŞART!
Mastürbasyon sırasında erken boşalmadan bahsetmemiz çok doğru olmaz Erken boşalma bir partnerle yaşanan cinsel ilişkide ortaya çıkan bir durumdur Heyecana, paniğe, kaygıya, olumsuz duygu ve düşüncelere ya da partnerle ilgili özelliklere bağlı olarak ortaya çıkabilir Erken boşalıp boşalmadığınızı anlamak için biriyle tek seferlik bir ilişkiye girmeye kalkışmayın! Size önerim bunu çok kafanıza takmamanız, bu konudaki yayınları okuyup bilgilenmenizdir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com