Erkeklerde Sperm Soykırımı Depresyonu |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkeklerde Sperm Soykırımı DepresyonuErkeklerde Sperm Soykırımı Depresyonu SPERM SOYKIRIMI DEPRESYONU Üremeyle sonuçlanmayan her sevişme erkekte öyle büyük bir düşkırıklığı yaratırmış ki, kadın orgazmın doruğunu yaşarken, o bunalıma girermiş Sevişme bitince erkekler bize değil sigaraya sarılırlar ya, meğer o da efkârdanmış Zavallıların üstüne hüzün çökermiş, maç seyredip bira içerek unutmaya çalışırlarmış İyi uykular dilemeden sırtlarını dönüp horlamaya başlamaları tamamen kederdenmiş Hem taklitmiş zaten o horlamalar, aslında pençesine düştükleri sperm soykırımı depresyonunu gizlemeye çalışıyorlarmış Vah benim sevgili spermciklerim diyorlarmış içlerinden, nasıl da heba oldular Rüyalarında Mozartın Türk Marşı eşliğinde yeniçeri adımlarıyla yürüyen ölü spermler korosu suçlayıp duruyormuş onları Yani, erkekleri öküzleştiren şey, sperm soykırımı depresyonuymuş İNANMIŞ GİBİ YAPSANIZ Peki, tamam Biz de biliyoruz öyle bir şey olmadığını Lakin Gündüz Vassafın politika, ekonomi, din, psikiyatri, medya, futbol ve cinsellikle, en çok da erkeğin güç yanılsamasıyla dalga geçtiği Cennetin Dibinde bunu okuyunca öyle güldüm ki, size anlatmak istedim Gündüz Beye ve bana inanmış gibi yapsanız olmaz mı? KADINLAR BEYAZ ATLI PRENSİNİ BEKLEMELİDİR Öte yandan, Vassafın fantastik denemesi bir hakikate temas ediyor Hayatı devam ettiren şey, spermlerin rekabetidir ve her sevişme milyonlarca spermden sadece birinin ipi göğüsleyebileceği kıyasıya bir yarış ortamıdır ya Dünyanın hâkimi erkeklerse eğer, bunda komutalarındaki eşkıya ordusunun, yani spermlerinin de payı olmalı Malum; spermler, yani erkekler daima hareket halinde olmak zorundadır, kadınlarsa beyaz atlı prensi beklemelidir Tıpkı yumurtalarının en kudretli sperm tarafından fethedilmeyi beklediği gibi |
|