Hamile Kalmaktan Korkuyorum Ne Yapmalıyım? |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hamile Kalmaktan Korkuyorum Ne Yapmalıyım?Hamile kalmaktan korkuyorum ne yapmalıyım? * Hamile kalmaktan korkuyor ve bu yüzden uyku uyuyamıyorum Tuvalet kağıdında sperm varsa ve direkt temas olursa hamile kalınır mı? GV/Gaziantep Cinsel bilgisizlik, cinsel eğitimsizlik ve toplumda dilden dile dolaşan cinsel mitler nedeniyle, bazen mantıklı olmayan şeyleri bile olacakmış gibi düşünebiliyoruz GEBE KALINMAZ Eğer takıntılı bir kişilik yapısına da sahipsek bu düşünceler bize hayatı zehir edebiliyor Oysa; klozete, banyoya, havluya ya da tuvalet kağıdına bulaşan spermlerle hamile kalınmaz Ancak bunu takıntı haline getirdiyseniz, psikolojik yardım almanızda fayda var DR CEM KEÇE |
Hamile Kalmaktan Korkuyorum Ne Yapmalıyım? |
11-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hamile Kalmaktan Korkuyorum Ne Yapmalıyım?merhaba sevgilimle birbirimizi tatmin etmek için kıyafetsiz bir şekilde birbirimizi okşadıko prezarvatif kullanıyordu ve genital bölgemden uzakta bir yere ve prezarvatife boşaldıtam birleşme yaşamadık yinede bana bi şekilde elinden bulaşıp hamile bırakma ihtimali war mı? adet günüm oldukça gecikti ve ben bu olaya kafayı taktım |
|