|
|
Konu Araçları |
bulamıyorum, spor, vakit, yapmalıyım, yapmaya |
Spor Yapmaya Vakit Bulamıyorum Ne Yapmalıyım |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Spor Yapmaya Vakit Bulamıyorum Ne Yapmalıyımİstanbul'da yaşayan emekli bir ev hanımıyım Çok istediğim halde spor yapmaya vakit ayırmakta zorlanıyorum; çocuklar, ev işleri derken gün bitiveriyor M Ö/İstanbul Sağlık için şart koşulmadıkça, spor yapmak ne yazık ki çoğumuz için bütün işlerden sonra geliyor Bazı kişiler içinse zaman gerçekten bir problem ve sporu hayatlarına adapte etmekte güçlük çekiyorlar Bu yüzden de günlük koşuşturma içinde spor yapmaya bir saat bile ayıramıyorlar SONRA YAPMAYIN! Ancak, siz emekli olduğunuz için çalışan 'zaman fakiri' kesimden daha şanslısınız Sorununuzu çözmek için şu önerilerime kulak verin: Gününüzü programlarken, masanın başına oturun ve spora ayıracağınız zamana, aynı yemek pişirmeye ayırdığınız zaman gibi yer bulun Sporu diğer tüm işler bittikten sonra yapılacak bir iş olarak görmeyin BİRLİKTE OYNAYIN Zaten yapmakta olduğunuz işlerin içine sporu ekleyin Örneğin kitap okurken ya da televizyon seyrederken, antrenman bisikleti çevirin, ya da arabayla gideceğiniz yerlere yürüyün Çocuklarla geçireceğiniz zamanın içine, birlikte spor yapmayı ekleyin; sinemaya gideceğinize top oynayın, peş peşe bisiklete binin |
|