Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
havvanın, kitabının, kızı, özeti

Havva'nın Yedi Kızı Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Havva'nın Yedi Kızı Kitabının Özeti

Havva'nın Yedi Kızı

En yaşlı akrabanız kaç yaşında?

Profesör Bryan Sykesın yaptığı araştırmalara göre en yaşlısı 45000 yaşında olabilir!

Oxford Üniversitesi genetik profesörlerinden Sykes, 1994te İtalya Alplerinde keşfedilen 5000 yıllık Buz Adam Ötziyi incelerken, sadece anneden çocuğa geçen bir genin nesiller boyunca hiç değişmeden korunduğunu saptadı Kısa süre sonra Buz Adamın bir akrabasının İngilterede yaşadığını ortaya çıkardı Yaptığı araştırmaların sonucunda yerli Avrupalıların hepsinin toplam yedi kadının soyundan geldiğini açıkladı: Katrine, Helena, Ursula, Velda, Jasmine, Tara ve Xenia En yaşlısı 45 bin, en genci ise 10 bin yaşında!

Havvanın Yedi Kızında Sykes, Buz Adamla başlayan bu bilimsel macerasını okuyuculara aktarıyor Rus İmparatorluğunun son kraliyet ailesi Romanovlar üzerinde, Pasifikte, Çedar Adamla ilgili yaptığı araştırmaları ve yedi kıza ulaşana kadar takip ettiği yolu anlatıyor Profesör Sykes

Yazar : Bryan Skyes

Yayınevi : Çitlembik Yayınları

Sayfa Sayısı : 323

Etiket Fiyatı : 15,00 YTL

Basım Tarihi : Ocak 2007

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com