Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydın, kitabının, ordinaryüs, profesör, sayılı, özeti

Aydın Sayılı Ordinaryüs Profesör Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aydın Sayılı Ordinaryüs Profesör Kitabının Özeti

Aydın Sayılı Ordinaryüs Profesör

Dursun Ayan, değeri yeni yeni anlaşılan “Bilim Tarihi üzerine Dünyada ilk doktor unvanı” sahibi Ord Prof Aydın SAYILI üzerine kısa ama keyifli bir çalışma hazırladı
Kitap, önümüzdeki yıl 5 Liraların üzerinde resmi bulunacak olan Aydın Sayılı Hakkında bilgi edinmek isteyenler için bir kaynak niteliğindedir ve Dursun Ayanın ilk kitabı olma özelliği taşımaktadır
Bu çalışmanın okunması süresince okuyucunun bilim tarihi Türk ve İslam entelektüel tarihi, bilim, bilimsel kültür ve zihniyet, eleştirel gelenek, kültür ile uygarlık kavramlarını zihninde yedeğine almasını beklememiz hiç de boşuna olmaz
İlk başta gündelik okuyucu için soyut gelen bu kavramların satırlar ilerledikçe birbirlerine örülen sarmaşıklar gibi kendini alıp götürdüğünü ve zihinlerin boş kalan duvarlarında hatırı sayılır bir süs oluşturduğunu göreceklerdir

Yazar : Dursun Ayan
Yayınevi : Lotus Yayınevi
Sayfa Sayısı : 91
Etiket Fiyatı : 6,50 YTL
Basım Tarihi : Kasım 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com