Leopar Deseni Giymenin İncelikleri |
10-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Leopar Deseni Giymenin İncelikleri[SIZE=+0]Leopar deseni giymenin incelikleri — Bu desenin seksi olduğu bir gerçek O yüzden kıyafetinizin aşırı dekolte olmamasına dikkat edin Bu dereceyi ayarlayabilirseniz leoparı hem seksi, hem de elegan kılabilirsiniz — Baştan aşağıya bu desene bürünmek istemiyorsanız sadece tek bir aksesuarla da aynı etkiyi yaratabilirsiniz Örneğin siyah bir elbiseyi leopar desenli bir ayakkabı ya da çantayla daha modern vurgulamak mümkün — Leopar yeni sezonda kırmızıdan maviye, sarıdan pembeye kadar hemen her renkte karşımıza çıkıyor — Leopar deseninin tamamlama rahatlığı olduğunu da aklınızda bulundurun Bu desen hemen hemen her renkle rahatça tamamlandığı için giyim özgürlüğü de tanıyor insana Eğer ayakkabı ya da çantada leopar tercih ediyorsanız her kıyafetinizle gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz — Leopar giyen kadın kendine güvenen kadın imajı çizer Herkesin giymeye cesaret edemediği bir desen olduğu için siz de giyin! |
10-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Leopar Deseni Giymenin İncelikleri
|
10-29-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Leopar Deseni Giymenin İncelikleriLeopar deseni giymenin incelikleri Leopar ile iyi bir kombin yapmak ve iyi taşıyabilmek de maharet istiyor Gücün ve gösterişin simgesi olarak algılanan bu desen, her zaman koleksiyonların ucundan kıyısından girip moda sahnesinde yerini almayı başarıyor Ancak son bir-iki yıldır moda gündemindeki yerini iyice genişletti Tasarımcı Alex Akimoğlu, leopar deseninin 1970'lerden bu yana kürk gibi dişiliği ve kışkırtıcılığı çağrıştırdığı için hep gündemde kaldığını söylerken 'Yanılmıyorsam, kumaş deseni olarak ilk kez Yves Saint Laurent tarafından podyumlara yansıdı' diyor Akimoğlu, bu desenin birkaç yılda bir moda olmasını bir başka nedene daha bağlıyor: 'Tasarımcıların koleksiyon hazırlama safhasındaki ilk kademesi olan kumaş seçiminde, ünlü kumaş üreticilerinin önsezisine kulak vermeleri de bu desenin birkaç yılda bir tekrar 'in' olmasını sağlıyor' Dolce & Gabbana ve Roberto Cavalli leopar denince akla gelen ilk markalardan Özellikle Dolce & Gabbana, elbise astarından çantaya, gözlüğe kadar hemen her koleksiyonunda bu deseni ustalıkla kullanıyor Bir zamanların en frapan kadınlarının üzerinde görmeye alıştığımız leopar, son yıllarda daha sade ve farklı formlarıyla günümüzün moda ikonları tarafından da tercih edilir oldu Öyle ki yeni yorumlarıyla spor kıyafetlerde bile sıkça kullanılıyor Leopar bu sezon o kadar çok ki, usta tasarımcılar sevmeyene bile sevdirecek doğrusu Feminen ve sofistike olmasının yanında vahşi doğanın seksapelini de kadınların üzerine taşıyan leopar desenini genç yaşlı herkes giyiyor Peki ya doğru kombinlerle giyilebiliyor mu? İşte bu sorunun cevabını tasarımcılara sorduk Herkese yakışması mümkün değil Alex Akimoğlu - Modacı Leopar deseni doğru kullanılmadığında, asillikle bayağılık arasındaki ince çizgiyi çok kolaylıkla aşabilir Bu nedenle model veya aksesuar seçerken dikkat edilmelidir Desenli bir gömleğin altına sade bir etek veya pantolon, abartılı modellere tercih edilmelidir Aslında moda olgusunun ilk şartı, kadının kendi bedenini, duruşunu iyi tanımasıdır Gündemde olan bir trendin herkese yakışması mümkün değil Önemli olan giysinin bedeninize ve kişiliğinize olan uyumu Leopar desenli aksesuarların kullanılması da aynı dikkati gerektirir Sade bir elbiseyi tamamlayacak ayakkabı, çanta veya bilezik gibi bir aksesuar çok şık durabilir Deri - leopar deseni karışımı çizme ve çantaların daha kaliteli görünmesi nedeniyle tercih edilmesini tavsiye ederim Feminen olmak istemeyen giymez- İdil Tarzi - Modacı Leopar, seksi, kadınsı ve vahşi Eğer masum ve romantik bir koleksiyon yapıyorsanız leopar kullanmazsınız Seksi bir kadın görüntüsünde değilseniz, feminen olmak istemiyorsanız leopar giymezsiniz Giymeye çalıştığınızda da beceremezsiniz, yakışmak Ancak seksi ve feminen kadınlar taşıyabilir Doğru kombini de ancak onlara hitap eden markalar yapabilir Triko tasarımcısı olarak benim koleksiyonumda leopar yok Ama yapsaydım, çok çok ince yünden örülmüş bir leopar deseni, bir elbise ya da tuniği skinny jean'le kombinleyebilirdim Ya da dökümlü kollu tuniğin beline mutlaka bir kemer takar, altına tayt verirdim Üzerine de leoparın içindeki renklerden düz hırka atardım Altına ise mutlaka yüksek, ince topuklu yarım çizme giydirirdim Şunun altını çizmek istiyorum ki, herkes kendine yakıştığını düşündüğünü giysin Siyah, en yakışan renk - Beste Gürel (Moda tasarımcısı ve stil danışmanı) Birçok marka için stil danışmanlığı da yapmış olan genç tasarımcı Beste Gürel'in leopar konusunda altını çizdiği nokta, bu desenin düz siyah ya da koyu kahverengi giysilerle kombinlenmesi ' Leoparı tamamen siyahlarla tamamlarsak daha şık durur Leopar, bana kışı hatırlatıyor bu nedenle süet ya da kadife botlarla giyebiliriz Eğer leopar etek giyeceksek üstüne yine kadife bir bluz ya da blazer ceket olabilir Leopar desenli ayakkabı ve çizmeleri de yine aynı şekilde siyah ve kahverengiyle tamamlarken skinny jean'le farklılık katabiliriz Leopar çantada ise daha geniş renk yelpazesi kullanabiliriz Ancak leopar çanta kullanıyorsak, leopar ayakkabı ve çizme giymemekte fayda var Aksesuarları aynı anda kullanmaktansa tek tek öne çıkarmak daha şık durur' |
|