Kirmizi Meyveli Mus Tarifi |
10-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kirmizi Meyveli Mus Tarifi250 GR LABNE PEYNİRİ (TUZSUZ) 3 YUMURTA BEYAZI 3 ÇORBA KAŞIĞI FRUKTOZ 100 GR FRAMBUAZ 100 GR KÜÇÜK ÇİLEK Yumurta aklarına bir çorba kaşığı fruktoz katıp kar köpüğü olana dek çırpın Labne peynirine 2 çorba kaşığı fruktoz katın, karıştırın ve peynirlere azar azar köpüklerinizi katıp yedirin Böylece daha tok bir köpük karışımı elde edeceksiniz Meyveleri yıkayın, kurutun ve küçük küçük kestikten sonra harcınıza katın Bunları büyük bir kâseye koyun ve birkaç saat buzdolabında bekletip soğuk servis yapın |
|