Salavat Seferberliği |
04-09-2008 | #1 |
|
Salavat Seferberliğievet arkadaşlar hepiniz sevap alalım biraz da olsa şimdi 4444 taneherkes ne kadar istiyorsa salavat alcak ve alta kaç salavat kaldığını yazarak böyle birbirimizi takip edicez ve en son salavat hatmi yaparak konuyu bitircez ilk olarak ben 10 salavat alıyorum örnek olarak ben yazıyorum ama sizin yazmanıza gerek yok tabi "Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed" "Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed" "Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed" "Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed" "Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed" "Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed" "Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed" "Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed" "Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed" "Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed" kalan=4434 |
Cevap : salavat seferberliği |
04-09-2008 | #2 |
|
Cevap : salavat seferberliğiannem ve komşumuz yani toplam 200 daha alıyoruz kalan=4234 |
Cevap : Salavat Seferberliği |
04-10-2008 | #3 |
gülgüzeli
|
Cevap : Salavat SeferberliğiAllah razı olsun arkadaşım ne güzel okadar çok sevindimki anlatamam benim aklıma geleni bi başka arkadaşımın yapması beni daha da çok mutlu etti Bende 100 tane alıyorum bugün için aslında daha fazla alabilirim fakat isterim ki bütün arkadaşlarım katılsın ve bu sevaptan herkes nasiplensin isterim Kalan>>4134
04-11-2008 | #4 |
|
Cevap : Salavat Seferberliğiteşekkür ederi,m gülgüzeli hem yorumundan dolayı hemde aldığın için evet bütün arkadaşlarımızın almasını isterim bende 100 tane alıyorum kalan=4034 |
04-12-2008 | #5 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Salavat SeferberliğiOldukça anlamlı bir konu açmışsınız Katılımın zamanla daha fazla olacağına hiç şüphem yok Değerli paylaşımınız için çok teşekkürler Kalan: 3973 Konu bölümümüze sabitlenmiştir |
04-13-2008 | #6 |
|
Cevap : Salavat Seferberliğitşk ederim ilginizden dolayı bizim aledekilerde duyunca almak istediler Dilek teyzem çekmiş olduğu 500 taneyi Ahmet dayım ise 200 taneyi buraya bağışladılar,annemde 200 tane daha çekmiş allah kabul etsin diyorum kalan=3073 |
04-13-2008 | #7 |
fatmanur
|
Cevap : Salavat Seferberliğiteşekkürler sudecim konu için bende 100 alıyorum kalan:2973
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir |
04-13-2008 | #8 |
|
Cevap : Salavat Seferberliğiben tşk ederim canım allah kabul etsin |
04-14-2008 | #9 |
OZz BüYüCüSü
|
Cevap : Salavat SeferberliğiAllah Kabul etsin |
04-14-2008 | #10 |
fatmanur
|
Cevap : Salavat SeferberliğiBEN Bİ DAHA 100 ALIYORUM KALAN=2873 |
04-14-2008 | #11 |
merve16
|
Cevap : Salavat Seferberliği300 de benden kalan 2573
04-22-2008 | #12 |
Mekkeravza38
|
Cevap : Salavat Seferberliği573 de benden kalan 2000 ALLAH razı olsun Rabbim bKabul eder inş |
04-22-2008 | #13 |
|
Cevap : Salavat Seferberliğiamin inş kabul eder ALLAHIM allah razı olsun sizlerden |
04-22-2008 | #14 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Salavat Seferberliği1ooo de benden konuyu açan ve devam ettiren arkadaşlardan Allah razı olsun dualarınız kabul olsun kalan 1ooo |
04-24-2008 | #15 |
Mekkeravza38
|
Cevap : Salavat Seferberliği1000 tanede benden ya arkadaşlar ağlaya ağlaya doyamıyorum tadına ölsemde yanına gitsem efendimin bütün salat ve selamlar ona olsun her gün bi lprlum var dinden çıkarmıyım diye dua edin arkadaşlar rabbime iyi gönüllülüğümdenmi acaba ALLAH'a emanet olun selametle |
|