Tuncay Bozyiğit - Sen Hiç Mi Bahar Görmedin |
11-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuncay Bozyiğit - Sen Hiç Mi Bahar GörmedinSen Hiç mi Bahar Görmedin Yangın yangın bakışların Saçların rüzgar rüzgar Savur alevini yansın Gözlerine konan turnalar Savur alevini yansın, Gözlerine düşen damlalar Sen hiç mi bahar görmedin Yüreğin aşka sermedin Beni kovsan gitmem derdin Yaban kokusuz yalancı Şehirde eskimiz yandı, gittin Deva bulmam gözlerime ,değdin Şimdi kup kuru çöl gibi sözlerin Yaban kokusuz yalancı Sana geldim sana Sende yeryüzüdür gövde bulan Ey suların sonsuzluğu Bakışlarım demir atsın Gözlerinin limanına Fırtınalar yorgun yüreğim; sana Bütün sabahlarım sesinde ağarsın Keder tırmanmasın yüzüme bir daha Sarmaşık gibi Öpüşlerin damlasın, çöl dudaklarıma Biliyorum yüreğin, durgun sudur dindiğim Korku kıyılarımı sildiğim Sana geldim, sustum ve yumdum İki damla ateş düşürdüğün gözlerime Al uslandır korsan bedenimi Gece kanat çırpsın parmaklarında Birbirimizden kaçıracak yerimiz kalamasın Birleşsin yağmur soyunuğu ellerimiz Bırak öpüşlerim ağzını kapatsın Uzun uzadıya susarak kalalım birbirimizde, Sabaha söyleyecek söz bırakmayalım Köpekler gibi havlayan acılarımız sussun Sevda çözmesin kendini bizden Sularca gülüşelim Yüreğin alıkoysun gitmelerimi Sana geldim sana En kaynar su bile olsan Ateşimi söndürürdün Yüreğine bir sorabilseydin Bu zulumü bitirirdin Yangına el konanın Umutları fot olur Bir ömür yangınsızda Yanar yanar kül olur |
|