Resimlerim (Pastel ve karakalem) |
07-31-2008 | #1 |
dejavu2009
|
Resimlerim (Pastel ve karakalem)Pastel boya resimden bir ayrıntı bu resmi 2004 ağustos ayında yaptım Bu resimleri başka bir resime bakarak çizdim Sizce nasıl olmuş?
07-31-2008 | #2 |
haticee
|
Cevap : Resimlerim (Pastel ve karakalem)ya tek kelime ile eline emeğine sağlık |
Cevap : Resimlerim (Pastel ve karakalem) |
07-31-2008 | #3 |
dejavu2009
|
07-31-2008 | #4 |
cansel
|
Cevap : Resimlerim (Pastel ve karakalem)walla süper allah sendeki yeteneğin yüzde birini bana verseymiş teşşekürler
08-03-2008 | #5 |
dejavu2009
|
08-04-2008 | #6 |
cansel
|
Cevap : Resimlerim (Pastel ve karakalem)tühh bak bu teklifi geçen sene yabsaydın düşünebilrdim fakat bu sene teknik resim yok o yüzden bu nazik teklifini üzülerek reddetcem:p |
08-04-2008 | #7 |
dejavu2009
|
08-04-2008 | #8 |
cansel
|
Cevap : Resimlerim (Pastel ve karakalem)aslında ben birdaha düşündümde kopyalasak fena olmayacak ne demişler atalarımız sakla samanı gelir zamanı bende geleceğe yatırım yapıyım bakarsın ilerde birdaha lazım olur demi yalnış anlama beleş olduğundan felan deil yane sırf geleceğe yatırım benim ki |
08-04-2008 | #9 | |
|
Cevap : Resimlerim (Pastel ve karakalem)Alıntı:
ilahi cansel valla çok güldüm tüh dejavu bize yazık ettin valla yazılılarda bile oturur bizim başımızı beklerdi kendi sınavımızı verir bide bunun çizimleri yaaprdık en çok fatmanur çekti zatne=)ne günlerdi beh=)=)=)fatih hocayı özledimmmm:img-cray: resimleri benzetmeyi başarmıışsın bende de hayal gücü var ama bakmadan çizemem senin gibi aynısını yapcam diye işin enteresanı çizerken kendi çizdiğime değil bakarak çizeceğim resime bakarım en son bi bakarım elimi çektikden sonra aynısı olmuş bakmadan çiz yani=)=)=)tmm bu kadar yeterli=) |
|
08-04-2008 | #10 | |
cansel
|
(iyi ki bir iyilik yaptın illa başımıza kalkacan:ppp) |
|
08-04-2008 | #11 |
|
Cevap : Resimlerim (Pastel ve karakalem)et canım=)=)=) evet iş göz sevkinde zaten ondan herşey milimetreyle çiziliyordu ya=)=)=)iyiki fatih hocanın göz sevkini bozmadın=)o bizimkini bozuyor ama:S:S:S dejavu kardeşim resimler aüper bakma sen bize=) |
08-04-2008 | #12 | |
dejavu2009
|
Biraz uğraşmak lazım |
|
08-04-2008 | #13 |
|
Cevap : Resimlerim (Pastel ve karakalem)sende yetenek var nasılsa biraz uğraşınca başarcağına eminim ki zaten başarmışsın=)=)=) |
08-04-2008 | #14 | |
dejavu2009
|
|
|
08-04-2008 | #15 |
dejavu2009
|