![]() |
Günün Hikayesi |
![]() |
![]() |
#1 |
TiFus
|
![]() Günün HikayesiArkadaşlar Her Güzel Bir Günün Kısa Bir Hikayesi Vardır Gelin Bunları Burda Paylaşalım Günün Hikayesi ; Su Damlası Büyütecin ne olduğunu, her şeyi yüz kat büyülten bir çeşit gözlük camı olduğunu herkes bilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Günün Hikayesi |
![]() |
![]() |
#2 |
TiFus
|
![]() Cevap : Günün HikayesiGERÇEK DOST (27 ![]() ![]() babanın biri evladının arkadaşlık yaptığı kişilerin gerçek dost olmadığı sürekli oğluna söyler ama oğlu onu dinlemez ve karşı çıkar hayır baba onlar benim en iyi dostlarım der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
TiFus
|
![]() Cevap : Günün HikayesiCennet Ve Cehennem (28 ![]() ![]() Adam ve hayattaki tek arkadaşı olan köpeği bir kazada birlikte ölmüşlerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dede İçeri gel" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dede " Tabii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dede "Burası cennet" dedi ![]() "Ama nasıl olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dostluk ipini hem güçlendirerek hem de ondan güç alarak yaşamayı becerebiliyorsak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne mutlu bize ! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
TiFus
|
![]() Cevap : Günün HikayesiSon Durakta İnenler (29 ![]() ![]() Caminin avlusu hınca hınç doluydu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazıları gruplaşmış vaziyette olayı değerlendiriyordu ![]() ![]() ![]() ![]() “Çok iyi bir adamdı çook ![]() “Çok cömertti,kimin ihtiyacı olsa hemen koşardı ![]() - Beni çok severdi, sürekli ziyaretime gelirdi, çok yazık oldu ![]() ![]() - Oğlum her bayram olmasa bile işinden fırsat bulduğunda beni ziyarete gelirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katılımcılara bakıldığında zengin bir kesim olduğunu kestirmek hiçte zor değildi ![]() ![]() ![]() ![]() - Mevtayı nasıl bilirdiniz? Sorusuna hiç düşünmeden; - İyi bilirdiiik! Diye verilen yanıtlar ve omuzlara alınan cenazeyi yine aynı duygularla mezarlığa götürüldü ![]() Gruplaşmalar burada da devam etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha birkaç ay öncü onu fabrikasında çalışan babasını gerekçesiz çıkarmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - “Bu jipi sana aldım canım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm bunlar film şeridi gibi geçti küçük kızın kara gözlerinden ![]() ![]() ![]() ![]() “Topraktan geldin ve yine toprağa gittin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
TiFus
|
![]() Cevap : Günün HikayesiATEŞ VE SU (30 ![]() ![]() Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına ![]() Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa Demiş ki suya: Gel sevdalım ol, Hayatıma anlam veren mucizem ol ![]() ![]() ![]() Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa al demiş; Yüreğim sana armağan ![]() ![]() ![]() Sarılmış ateşle su birbirlerine sıkıca, kopmamacasına ![]() ![]() ![]() Zamanla su, buhar olmaya, ateş, kül olmaya başlamış ![]() Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı ![]() ![]() ![]() Baştan alınlarına yazılmış olan kaderi de yüreğindeki kederi de alıp gitmiş uzak diyarlara su ![]() ![]() ![]() Ateş kızmış, ateş yakmış ormanları ![]() ![]() ![]() Aramış suyu diyarlar boyu, günler boyu, geceler boyu Bir gün gelmiş, suya varmış yolu Bakmış o duru gözlerine suyun, biraz kırgın, biraz hırçın ![]() Ve o an anlamış; aşkın bazen gitmek olduğunu ![]() Ama gitmenin yitirmek olmadığını ![]() ![]() ![]() ![]() Ateş durmuş, susmuş, sönmüş aşkıyla ![]() İşte o zamandan beridir ki: Ateş sudan, su ateşden kaçar olmuş ![]() ![]() Ateşin yüreğini sadece su, Suyun yüreğini Sadece ateş alır olmuş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
TiFus
|
![]() Cevap : Günün HikayesiDENİZ YILDIZININ ÖYKÜSÜ (01 ![]() ![]() Bir adam okyanus sahilinde yürüyüş yaparken,denize telaşla bir şeyler atan birine rastlar ![]() Biraz daha yaklaşınca bu Kişinin, sahile vurmuş deniz yıldızlarını denize attığını fark eder ve "Niçin bu deniz yıldızlarını denize atıyorsun ?" diye sorar ![]() atmaya devam eden kişi, "Yaşamaları İçin" yanıtını verince, adama şaşkınlıkla: "İyi ama burada binlerce deniz yıldızı var ![]() ![]() ![]() Yerden bir deniz yıldızı daha alıp denize atan kişi, "Bak Onun İçin Çok Şey Değişti," karşılığını verir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
TiFus
|
![]() Cevap : Günün HikayesiKÜFE (02 ![]() ![]() Çin'in kırsal kesiminde yaşam savaşı veren bir aile vardı ![]() ![]() Bir gün baba, yılların verdiği yorgunlukla bir köşede oturmaktan başka işe yaramayan dedeyi, pazar küfesine koyarak nehre doğru yola çıktı ![]() Nehrin kenarında arkadaşlarıyla oynayan çocuk, babasına ne yaptığı sordu ![]() Büyük babasının bize yük olmaktan başka yaptığı bir şey yok ![]() ![]() Çocuk heyecanlanarak atıldı:Aman baba, küfeyi atma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
TiFus
|
![]() Cevap : Günün Hikayesi03 ![]() ![]() MUTLU SON ![]() ![]() ![]() günlerden cumaydı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
TiFus
|
![]() Cevap : Günün Hikayesi04 ![]() ![]() tam bir dost Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
TiFus
|
![]() Cevap : Günün Hikayesi05 ![]() ![]() Dostluk hikayesi - Dostumsun ötesi yok Giderek kötüleşen ve yozlaşan, şu ölümlü dünyada her geçen gün daha da az bulunan bir şey olan gerçek dostluğu sunuyorsun etrafına… bu dostluğu görenler,kabul edenler bunun farkında |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
TiFus
|
![]() Cevap : Günün Hikayesi06 ![]() ![]() Servetim Olan Dostuma Ömrümün beni yok saymasını istediğim bir anımdaydım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
TiFus
|
![]() Cevap : Günün Hikayesi07 ![]() ![]() O Son Gün Orta okul yıllarıydı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
TiFus
|
![]() Cevap : Günün Hikayesi08 ![]() ![]() Gözyaşları Hanım, ben böyle bir şeye asla müsaade edemem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
TiFus
|
![]() Cevap : Günün Hikayesi09 ![]() ![]() Tek Dostum Benim dünya tatlısı bir çocukluk arkadaşım var adı şeyda o kendisini çok ama çok iyi bilir bunuda okuyacağını biliyorum onu çok seviyorum iyi günlerimde kötü günlerimde yanımda olan tek dostum canım kankam biricik aşkım dost anlamında :) çocukluğumuzda hiç geçinemesekte hep birbirimizi sevdiğimiz kesindi arada kavgada ederdik saç baş olmasada oyun oynamayı aşırı derecede çok severdik öle böle değil yani , çocukluğumuz oyunla geçti ilk okulda beni kıskanırdı bir arkadaşımdan iki sevgili gibiydik sanki :) çok kavga ederdik bu yüzden 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
TiFus
|
![]() Cevap : Günün Hikayesi10 ![]() ![]() hayatın anlamı hikayesi ßirgun mustafa ßaßasini gormek icin antalydan istanßula gelir ama ßu hicte iyi ßi karsilasma olmaz mustafa ßaßasini evde ararken ßaßasi ßir meyhane kosesinde sizip kalmistir ogun mustafa ßaßasini ßeklemektedir ama ßu ßekleyisi fazla surmektedir |
![]() |
![]() |
|