Real'in Emeklilik Hali |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliEmekliliğin tadını çıkarıyor el becerisineve 70'inden sonra spora merak salmış foruma neden gelmediği anlaşılıyor Arada bir sinirleniyor Nadiren "ETRAFI" seyrediyor Yengemde durmadan çayını tazeliyor |
Real'in Emeklilik Hali |
08-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliAyyyyy Real görmesin valla Şimdiki hayatına göre bir iki ufak eksiklik var ama yaşlılıktan yapamıyordur belki |
Real'in Emeklilik Hali |
08-04-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Ayyyyy Real görmesin valla Şimdiki hayatına göre bir iki ufak eksiklik var ama yaşlılıktan yapamıyordur belki Mesela? |
Real'in Emeklilik Hali |
08-04-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliHemen yanlış anlaşılmasın canııımmmm Mesela çayını da kendi yapar o Yaşlanınca yengeye kalmış iş baksana |
Real'in Emeklilik Hali |
08-04-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik Haliforumun bayanları Real'i neden bu kadar seviyor |
Real'in Emeklilik Hali |
08-04-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliSeviyorum yaa Sevilmicek adam mı? Arada bir arıza çıkartıyor ama naapalım O kadar kusur kadı kızında da olur |
Real'in Emeklilik Hali |
08-04-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliKadi kiziyla Real arasinda nasil bir iliski kurmussun anlayamadim |
Real'in Emeklilik Hali |
08-04-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliLaleciğim ReaL kişisi bu konuyu görünce aynen burdaki gibi yapacak sana, hazır ol |
Real'in Emeklilik Hali |
08-04-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliBu ne bu Lale! Bunamis bu Real iyice, iki buklum olmus Elinde Boston, pardon baston hala Karayip'lerde gecen "calinmis geceler ve huri kavrami " romanini mi yaziyor? |
Real'in Emeklilik Hali |
08-04-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi SuLTaN Laleciğim ReaL kişisi bu konuyu görünce aynen burdaki gibi yapacak sana, hazır ol ReaL gelene kadar ben vınlıcamki Bir kaç gün görünmem ortalıkta O sakinleşinceye kadar Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi denise Bu ne bu Lale! Bunamis bu Real iyice, iki buklum olmus Elinde Boston, pardon baston hala Karayip'lerde gecen "calinmis geceler ve huri kavrami " romanini mi yaziyor? Sus sen de iyice karıştırma ortalığı denise |
Real'in Emeklilik Hali |
08-04-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliOh rahata bak, her yaşlanan Real gibi olsa keşkeBir eli yagda bir eli balda Televizyon başında değil,yine forumun başında olur biz ne oluruz bilmiyorum Şimdi arızalar çıkarttıgına göre o zaman çekilmez biri olur çıkar, bastonunla kovalar bizi |
Real'in Emeklilik Hali |
08-04-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Nadiren "ETRAFI" seyrediyor Ya da seyretmeye çalışıyor( bu yaştan sonra) |
Real'in Emeklilik Hali |
08-04-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LoDoS forumun bayanları Real'i neden bu kadar seviyor Hakkaten ya ben bu bayanların KEL VE GÖBEKLİ ERKEKLERE olan ilgisini anlayabilmiş değilim heeee |
Real'in Emeklilik Hali |
08-04-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliHeyyytt yettim! Siz benim adminim hakkında neler diyorsunuz bakim Ne kadar birbirimizi yesekte onunla, üzerine toz kondurtmam Yavuzhan sen benim adminime kel ve göbeklimi dedin? Yanlış ReaL'den bahsediyorsun herhalde Benim adminim Hollywood starlarına taş çıkarttırır |
Real'in Emeklilik Hali |
08-04-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliEvet benim gördüğüm resimlerinde öyleydi Göbekli demiyelimde balkonlu diyelim İzmiri AKP alırsa yıkılacak ilk binalardan biri kaçak balkon çıkmışsın deyip real'in kapısına dayanırlar |
|