İyiki O Günleri Görmedik =) |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Fatih Ürek'in "kaset" döneminden kalan bir albümü O zamanlar bugünkü kadar tanınmıyordu Ürek Ümit BESEN |
08-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Fatih Ürek, Yaktı Yaktı 1993 Şükür o dönem yurtdışında yaşıyordum Olaydan etkilenmedim Ümit Besen, Yakında Geleceğim (Bayramın Olsun albümü) 1982 O zaman masum bir çocuktum, etkilenmiş olamam sanırım |
08-04-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)yıkıldım vallahi gülmekten 93 de heavy metalci olduğum için bilmiyordum bu albüm kapağını 19 yıl sonra öğrenmek nasipmiş Ne kadar heavy metal dinlesemde dayımların sayesinde Ümit Besen'i de iyi bilirdim |
08-04-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Ben bu tarihlerin ikisindede yurtdışındaydım Hiç alakam olmadı iyiki olmamışta Fatih ürek'in akşamki dansöz Dina'dan aşşağı kalır yanı yokmuş |
08-04-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Paylaşım için teşekkürler |
08-04-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Fatih Ürek eski resimlerinden ve o günlerdeki imajından nefret ediyormuş Ümit Besen'de şarkıları güzelde aşk kanatları pek uymamış sanki |
08-04-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Fatih Ürek eskiden daha yakışıklıymış ) |
08-04-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi tntcool Fatih Ürek eskiden daha yakışıklıymış ) Yüzünde çürüme başladı onun, botoks ve estetik ameliyatları yüzünden çok pişmanım keşke hiçbirini yaptırmasaydım diyormuş Yüzü balon balığı gibi olmuş şişmekten |
08-04-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Ümit Besen'i Victoria Secrets kizlari görmesin |
08-04-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Ümit Besen'i Victoria Secrets kizlari görmesin Tutamadım kendimi |
08-04-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Kendimi çok şanslı hissettim nedense |
08-04-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Lale'nin yazdığını okuyunca gülme krizine girdim O yıllarda şarkıcılık şaklabanlık gibi birşeymiş galiba Albüm kapakları genelde komik oluyormuş İyi ki metal müzik dinliyorum iyi ki o günleri görmedim dedirttiriyor |
08-04-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Şaklabanlık değil aslında, Zeki Müren'in kıyafetleri mesela İnsanlar '' vaauuvv '' falan diyorlardı Bize maymunluk gibi görünüyor şimdi |
|