Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Gezelim, Görelim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adası, anlatım, barbados, resimli

Barbados Adası / Barbados Adası resimli anlatım

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Barbados Adası / Barbados Adası resimli anlatım

Barbados doğal güzelliklerinin yanısıra sanat, müzik ve tarihe doyacağınız bir ada

Barbados Adası

NEREDE? Karayiplerin en büyük adası Barbados, Venezuela'nın yaklaşık 434 kilometre (270 mil) kuzey doğusunda yer alıyor

NASIL GİDİLİR? Barbados'a gidişte için transit vize gerekiyor Uçakla ulaşım yaklaşık 11 saat sürüyor Genellikle Barbados'un cruise turlarıyla görülmesi tavsiye ediliyor Çünkü bu sayede sadece Barbados değil çok sayıda adayı birden görebiliyorsunuz

NE ZAMAN GİDİLİR? Adanın en iyi dönemi kasım ayı Haziran-ekim arası tropikal yağışlar oluyor

KONAKLAMA NE KADAR? Kişi başı 7 gecelik konaklama uçak hariç yaklaşık 1600 Euro

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com