Yortanlı Köyü Bergama - İzmir |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yortanlı Köyü Bergama - İzmirYortanlı - Yortanlı Köyü - Yortanlı Köyü Bergama - İzmir - Yortanlı Hakkında - Yortanlı Resimleri - Yortanlı Tanıtım - Yortanlı Bilgileri İlçe : Bergama İL : İzmir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok İlköğretim Okulu Var / Faal Değil - Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok - PTT Acentası Yok Su Şebekesi Var Kanalizasyon Var Köy Muhtarı : ADEM KAHRAMAN Muhtarlık Erişim Bilgileri : Telefon : 0 (232) 659 11 40 Cep Telefonu : 0 (537) 883 67 69 Demografik Bilgiler : Nüfusu : 2000 / 101 1997 / 99 İle Uzaklığı : 128 km İlçeye Uzaklığı : 21 km Rakım : 200 m Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Yortanlı köyüne ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
Cevap : Yortanlı Köyü Bergama - İzmir |
03-28-2015 | #2 |
Kayıtsız
|
Cevap : Yortanlı Köyü Bergama - İzmirBen Yozgat Yortanlı köyündenim soyadımda yortanlıoğlu, fakat okadar çok yerde yortanlı köyü varki , nereden gelmişiz bu kadar yere nereden dağılmış bir fikrim yok Sizler biliyorsanız paylaşırmısınız Teşekkürler |
|