Japonca Adınız... |
08-04-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Japonca Adınız...Doludome mekashikatekaji, yok yeea , siz bilemediniz ki ben bildim bana yüz puan |
Japonca Adınız... |
08-04-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Japonca Adınız...Jidotomiku zukarikashi Bu ne bea söylerken canından bezer insan Ü harfimde çıkmıyor zatenİllede Türkçe diyorum |
Japonca Adınız... |
08-04-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Japonca Adınız...Artık bana Takataku diyebilirsiniz |
Japonca Adınız... |
08-04-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Japonca Adınız...Senin adının telafuzu kolaymış sayın Takataku Benimkini öldür allah söyleyemem |
Japonca Adınız... |
08-04-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Japonca Adınız...Senin iyi yine, Okyanusunki küfür eder gibi |
Japonca Adınız... |
08-04-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Japonca Adınız...Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Senin adının telafuzu kolaymış sayın Takataku Benimkini öldür allah söyleyemem Söylesene allasen Bak ben senin adına baktım ne çıktı Shikukata |
Japonca Adınız... |
08-04-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Japonca Adınız...Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi akashaa Söylesene allasen Bak ben senin adına baktım ne çıktı Shikukata Esas adıyla Kushiarikato oluyor akashaa |
Japonca Adınız... |
08-04-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Japonca Adınız...Alıntı: Senin iyi yine, Okyanusunki küfür eder gibi Tekerleme gibi adın varmış kız Al şu takatukaları, takatukacıya takatukalattır da getir Takatukacı takatukaları takatukalamazsa, takatukaları takatukacıdan takatukalattırmadan geri getir |
Japonca Adınız... |
08-04-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Japonca Adınız...Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Tekerleme gibi adın varmış kız Al şu takatukaları, takatukacıya takatukalattır da getir Takatukacı takatukaları takatukalamazsa, takatukaları takatukacıdan takatukalattırmadan geri getir Evet haklısın Okyanus Ben de birşeye benzetiyorum, ama neydi diyordum |
Japonca Adınız... |
08-04-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Japonca Adınız...Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Esas adıyla Kushiarikato oluyor akashaa Benimki daha iyiymiş desene Keşke bildiğimle kalsaydım |
|