Değer Vermek..!! |
02-28-2007 | #1 |
puslu
|
Değer Vermek..!!Değer Vermesini Bilmektir 1 yaşınızdayken sizi elleriyle besledi ve yıkadı; Bütün gece ağlayıp onu uyutmayarak teşekkür ettiniz 2 yaşınızdayken size yürümeyi oğretti; Size seslendiğinde odadan kaçarak teşekkür ettiniz 3 yaşınızdayken size özenle yemekler hazırladı; Tabağınızı masanın altına dökerek teşekkür ettiniz 4 yaşınızdayken elinize rengârenk kalemler tutuşturdu; Evin bütün duvarlarına resim yaparak teşekkür ettiniz 5 yaşınızdayken sizi cici kıyafetlerle süsledi; Gördüğünüz ilk çamur birikintisine atlayarak teşekkür ettiniz 6 yaşınızdayken okula kadar sizinle yürüdü; Sokaklarda "gitmiycem" diye ağlayarak teşekkür ettiniz 7 yaşınızdayken size bir top hediye etti; Komşunun camını kırarak teşekkür ettiniz 9 yaşınızdayken size piano öğretmeni buldu; Notaları bir gün bile çalışmayarak teşekkür ettiniz 10 yaşınızdayken doğumgünü partilerinden, dans derslerine kadar her yere sizi arabayla götürdü; Arabadan firlayıp giderken arkanıza bile bakmayarak teşekkür ettiniz 11 yaşınızdayken sizi arkadaşınızla sinemaya götürdü; "Sen bizimle oturma" diyerek teşekkür ettiniz 12 yaşınızdayken zararlı TV programlarını seyretmenizi istemedi; O evde değilken hepsini izleyerek teşekkür ettiniz 15 yaşınızdayken sizi yurtdışında yaz kampına gönderdi; Tek satır mektup yazmayarak teşekkür ettiniz 17 yaşınızdayken erkek arkadaşınızla partiye gitmenize izin verdi; Bir telefon bile etmeden sabaha karşı eve dönerek teşekkür ettiniz 19 yaşınızdayken okul masraflarınızı karşıladı, sizi arabayla kampüse götürdü ve eşyalarınızı taşıdı; Arkadaşlarınız alay etmesin diye kampüs kapısında vedalaşarak teşekkür ettiniz 21 yaşınızdayken iş hayatı ve kariyerinizle ilgili size fikir vermek istedi; "Ben senin gibi olmayacağım"diyerek teşekkür ettiniz 22 yaşınızdayken kep giyme töreninizde size gururla sarıldı; Avrupa seyahati için para isteyerek teşekkür ettiniz 24 yaşınızdayken uzun süredir çıktığınız çocukla tanışmak istedi; "Zamanını ben bilirim" diye tersleyerek teşekkür ettiniz 25 yaşınızdayken düğün masraflarınızı karşıladı, sizin için hem mutlu oldu hem çok duygulandı; Siz dünyanın bir ucuna taşınarak teşekkür ettiniz 30 yaşınızdayken bebek bakımı hakkında size akıl vermek istedi; "Artık bu ilkel yöntemleri bırak" diyerek teşekkür ettiniz 40 yaşınızdayken sizi arayıp bir akrabanızın doğumgününü hatırlattı; "Anne işim başimdan aşkın" diyerek teşekkür ettiniz 50 yaşınızdayken o, çok hastalandı, hafta sonunda onu görmeye gittiginizde mutlu oldu; Ona yaşlıların çocuk gibi nazlı olduğunu söyleyerek teşekkür ettiniz Derken bir gün O, öldü O güne kadar onun için yapmadığınız ne varsa, o anda kalbinize bir yıldırım gibi düştü EĞER HÃLà SİZİNLEYSE,
ŞİMDİ ONU HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK SEVİN |
02-28-2007 | #2 |
Ergenekon
|
Siz dünyanın bir ucuna taşınarak teşekkür ettiniz tek teşekkür(!) üm bu oldu Keşke dizinin dibinde dursaydım Maalesef diğer maddelerin çoğu, bir çok kişi için doğru Teşekkürler emeğinize |
02-28-2007 | #3 |
[KAPLAN]
|
Gerçekten harika Böyle bir konuyla en önemli değerlerimizden biri olan annelerimizin kıymetini bir kez daha anlamamıza yardımcı olduğun için teşekkürler puslu Konuyu sabitliyorum |
02-28-2007 | #4 |
virüs
|
Puslu çok teşekkürler eline sağlık Beni bile ağlattın diyecek bir şey bulamıyorum Senin hakkını nasıl ödeyeceğim bilemiyorum Ben annemi öpmeye gidiyorum |
03-13-2007 | #6 |
mate
|
kesinlikle çok güzel bir konu olmuş genelde hep aynı hatarlar tekrarlanıyor kuşaktan kuşağa,bende bu hatalardan bir kaçını yapmadım değil,umarım hayatımın geri kalanında yapmam teşekkürler puslu |
03-13-2007 | #8 |
angelesdream
|
diyecek tek kelime dahi bulamıyorum bu yazıyaresmen HA-Rİ-KA-OL-MUŞ EMEĞİNE SAĞLIK PUSLU |
09-10-2007 | #11 |
alper1482
|
harika emeğine sağlık ben bunların hepsini olmasada birkaçını yaptım ya kendimi kötü hissediyorum :sm_cry: |
Cevap : Değer Vermek..!! |
12-18-2007 | #12 |
jasmine
|
Cevap : Değer Vermek..!!çok güzel çok harika belki ben bunları yaşamadım ama çok duygulandım teşekkürler puslu |
04-02-2008 | #13 |
bonsoir
|
Cevap : Değer Vermek..!!tüm gençler annelerinin kıymetini hayattayken anlasın teşekkürlerr çok güzel olmuş |
06-25-2008 | #14 |
kezban
|
Cevap : Değer Vermek..!!21 yaşınızdayken iş hayatı ve kariyerinizle ilgili size fikir vermek istedi; "Ben senin gibi olmayacağım"diyerek teşekkür ettiniz en fenası bu olsa gerekBazılarını farkında olmadan yaptım ama inşallah diğerlerini elimden geldiğince yapmıcamözellikle bunu