|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başvuru, bilgiler, bölümü, için, istenen, isteyenlerin, müdüralımı, olmak, yetkili |
![]() |
Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü ) |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )Yaşınız: ? Ne işle uğraştığınız: ? Günde internette asgari kaç saat bulunduğunuz: ? Hangi konularda yetkili olmak istediğiniz: ? Daha önce herhangi bir sitede yetkili oldunuz mu ? Başvuruda bulunmadan önce karşılamanız gereken bazı koşullar: 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() Not: Başvurunuzu bu bölüm altında yeni bir konu açarak belirtebileceğiniz gibi, daha önceki yetkili alımlarını yaptığımız "Müdür Alımı" isimli konu başlığı altında da belirtebilirsiniz
![]() ![]() ![]() Başvurunuzu yaptıktan sonraki 48 saat içinde gerekli açıklama size yapılacaktır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() Yaşım 18 öğrenciyim Pazartesi ve salı günleri 3 4 saat kadar girebiliyorum çarşamba,perşembe,cuma sabah 9 dan akşam 4;50 ye kadar girebiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saygılarımla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
angelesdream
|
![]() 19 yaşındayım,öğrenciyim,günde en az 1 saat en fazla 7 saat internete gırebiliyorum ![]() ![]() ![]() teşekkürler kaplan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
yosun_26
|
![]() yasım 20 öğrenciyim gunluk ortalama 4 saat internette bulunuyorum Atatürk Köşesi ve Güncel Haberler köşesinde müdür yapabilirim tesekkür ederım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
[KAPLAN]
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Müsait bir zamanınızda, ne gibi yetkilere sahip olduğunuzdan bahsetmek isterim ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
J_TERRY
|
![]() yasım 17 öğrenciyim gunluk ortalama 4 saat internette oluyorum nesil bilinçlendirme kampında müdürlük yapabılırım
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() 16 yaşındayım ve öğrenciyim ![]() ![]() ![]() Bulunmaktan çok zevk aldığım, üyelerini çok sevdiğim bir sitede moderatör olmak hoşuma gider ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
[KAPLAN]
|
![]() Alıntı:
Müdürlük yapmadan önce bölüm ile ilgili biraz faaliyetlerinizi görmemiz, sizi değerlendirmeye almamızı sağlayacaktır ![]() ![]() İlginizden dolayı teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() İlginiz için teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() Alıntı:
Özelikle Kültür-Sanat bölümünde aktif Müdürlerimiz bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlginiz için teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Söylediğinizi yapmaya çalışacağım Kaplan, teklifinizi kabul ediyorum ![]() ![]() ![]() Ben teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
[KAPLAN]
|
![]() Alıntı:
![]() Yetkileriniz ve uygulamaları hakkında, herhangi bir aksilik olmazsa en geç pazartesi gününe kadar gerekli açıklamayı yapacağım ![]() Müdürlük görevinizin Forumsinsi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
bbk
![]() |
![]() 23 yaşındayım forumun eski bi üyesiyim fakat uzun süredir giriş yapamıyordum ama artık burdayım ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
[YaSiN]
|
![]() yasşim 16 Barmöen Günde 4 5 Saat Netteyim Beni Vahşet Mekanina Müdür Yapmaniz Rica Ediyorum Olum Ve Olumsuz Cvplariniza Teşekkür Ederimmm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
[KAPLAN]
|
![]() Alıntı:
Özellikle son zamanlarda forumumuzda daha çok bulunmaya başlamanızla birlikte sizi daha iyi tanımamıza yardımcı oldunuz ![]() ![]() ![]() Sizi fazla yormayacak ancak bizi de bir nebze olsun rahatlacak olan, iki bölüm düşünüyorum sizin için ![]() ![]() ![]() ![]() Bölümler konusunda herhangi bir rahatsızlığınız varsa, şimdi söyleyebilirsiniz ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|