Romantik Aşık Mahalleyi Ayağa Kaldırdı |
05-19-2009 | #1 |
yesimciwciw
|
Romantik Aşık Mahalleyi Ayağa KaldırdıROMANTİK AŞIK MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRDI Yoğun gaz kokusu ile uyanan ve sokaktaki alevleri görünce panikleyen Bornovalılar doğalgaz borusu patladı zannı ile sokağa döküldü, polis ve itfaiye ekiplerini yardıma çağırdı ama Çılgın aşık itfaiye ve polisi alarma geçirdi İzmir'in Bornova ilçesinde kimliği belirlenemeyen çılgın aşık, sevgilisine hitaben sokağa taşlarla 'Seni seviyorum' yazıp güzel bir görüntünün oluşması için harflerin üzerine benzin dökerek yaktı Sokakta oturan mahalle sakinleri, taşların üzerine dökülen benzinin kokusunu, doğalgaz kaçağı zannederek polise ve itfaiyeye haber verdi Gerçek, ekiplerin sokağa gelmesiyle ortaya çıktı İlginç olay, Bornova 63 sokak numara 3 önünde, gece 0200 sıralarında meydana geldi Kimliği tespit edilemeyen bir kişi, küçük taşları toplayarak sevgilisinin oturduğu binanın önüne 'Seni seviyorum' yazısını yazdı Meçhul aşık, daha sonra taşların üzerine benzin dökerek yaktı Çılgın aşık kimseye görünmeden sokaktan uzaklaşırken mahalle sakinleri, gelen yoğun koku ve alevler nedeniyle doğalgaz borusunun patladığını düşündü Vatandaşlar, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi Kısa sürede olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk geldi Gerçek ise, yapılan inceleme sonucu ortaya çıktı Çevreye yayılan kokunun sadece bir bölgede olduğu ve kokunun geldiği bölgeye taşlarla 'Sevi seviyorum' yazısının yazıldığı görüldü İtfaiye ekipleri, ağır kokunun geldiği bölgeye su sıktı Olayın doğalgazdan kaynaklanmadığı ortaya çıkınca herkes rahat bir nefes aldı