Tuncay Bozyiğit - Yüreğine Selam Söyle |
11-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuncay Bozyiğit - Yüreğine Selam SöyleYüreğine Selam Söyle Kirpiklerin Kuş Kanadı Konsa Yürek Dağılır Dudakların Ah Amanın Geldi Ağzım Feryadım Düşüm Sensin Ülkemde Sen Yurtsuz Kalırım Sen Gidersen Yüreğine Selam Söyle Olmasa Gel Vur İstersen Yüreğine Selam Söyle Sonrada Gel Vur İstersen Dağlanır Benim İçin Dağlar Sular Benim İçin Çağlar Bulut Benim İçin Ağlar Yollar Benim İçin Bağlar Rüzgar Benim İçin Ağlar Dağ Dediki Suya yüreğinden Su Dağıtmak Sırf Bu Yüzden Katılaşır Dağ Yüzü Aya Katar Islanır Gökyüzü Birde Salkım Saçak Bulutsa Başında Gözyüzü Ozaman Dalgınlık Dağılır Gider Sularda Bulamaz Azındaki Çığlığı Deniz Düşü Mavi Kalır Damarlarında Ve Bilirmisin Der Su Hangi Kanar Şehir Bir İhanet Boşluğunda İşte Orada Kalır Kumruların Dem Çekmeye İnsin Ağzın Pınarın Öpüşlerin Çadır Açsın Sol Yanımda Başın Düşüm Sensin Ülkemde Yurtsuz Kalırım Sen Gidersen Yüreğine Selam Söyle Sonrada Gel Vur İstersen Dağlanır Benim İçin Dağlar Sular Benim İçin Çağlar Bulut Benim İçin Ağlar Yollar Benim İçin Bağlar Rüzgar Benim İçin Ağlar |
|