Öss Sonrası Diyalogları |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Öss Sonrası Diyaloglarısınav nasıl geçti? * ben size soruyomuyum nasıl geçti, kim geçirdi diye giren çıkan bana size nooluyo - tamam çocuum tamam yavrum geçtiii * bak haalaa geçti diyo - nasıl geçti çocum? * çok iyiydi sınav yerimi hemen buldum sınav solnu fevkaladeydi, sınıftaki kızlar bi içim suydu, gözetmen jenıfır lopez gibiydivs, vs - sınav nasıldı evladım * hangi sınav? nasıl geçti yavrum? * yorum yok - yuppi! çocukkamu yönetimini kazanıcak galiba - sınav nasıldı kızım? * kime göre sınav? zaten hayat başlıbaşına bi sınav deilmidir - bey, çocuk ya felsefeyi kazanıcak yada sıyırdı - eveet nasıl geçti bakalım? * çörrrrt diye!!! - içinde patladı dimi sınav * aynen - eşşoğleşşek - nasıl geçti bakalım? * allahtan ümit kesilmez - tıppımı kazanıcaksın? * çok iyimsersin - nasıl geçti sınavın yavrum? * yürrü yavrum yürrü fistanını sürrü - ahanda çocuk keçileri kaçırdı * şindide geçtii burdan konyalının birriii - nasıl geçti evladım? * süperr - anlaşıldı, bu senede sç tın dimi * evet +sınaw nası geçti annecim? -eh işte fena sayılmaz +kaç net yaparsın yani? -ne bilim anne ben yayaptım çıktım ztn başım ağrıyo +iyi geçmedi annadım benboşa gitti onca emekhüüeeee +sınav nası geçti oğlum? -mehter takımıyla geçti bababöle bir ileri 2 geri +düş önüme eşşek sıpası10dur girion hala aynı yerdesineşşeolueşşek +sınav nası geçti güsel kızım? -çok iyi geçti annecimhacettepeyi kazanırım büyük ihtimaltıp olmazsa bile beslenme uzmanlığı felam olur +ben sana demedimmi iyi çalış diebak tıpı kazanamıcankomşunun kızı kesin kazanıcakresil olcaz millete resiiiillll -haydakadına hacettepe dioruz o ne dio +oğlum sınavın nası geçti +Baba pok gibi geçti +aferin sana bütün sene yattın durdun zaten hiç ders çalısmadın[bu doruu](yumruğuda yedim bu ara) +baba ne wuruon bea +haketttin -evladım sınav nasıl geçti? -yan tarafta inşaat -sus lan eşşek herif her sene aynı bahane yeter ulen sana ettiğim masrafla abini evlendirir,ev alır,iş kurardım ayrıca annene o çok beğendiği arabayı alırdım biraz abarttım galiba - ee nasıl geçti sınav bakalım * kötü - bırak şindi * valla - yani kötü geçti diyosun öylemi * sç tım diyorum işte daha nediym * ulan eşşek sıpası niye adam gibi çalışmadın lan - heeh şöyle yola gel |
|