Tuğba Özay Üç Nokta Şarkısı Sözü |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuğba Özay Üç Nokta Şarkısı SözüTuğba Özay Üç Nokta şarkısı sözü Tuğba Özay Üç Nokta sözleri Tuğba Özay Üç Nokta şarkı sözü Seni Cümle içinde Kullanmamı isteseler Kullanamam Çünkü Artık Adını Ne Kadar Çok istesemde Anamam Senin için Dağları Delerim Güneş Olur Denizleri Yakarım Yüreğine Yağmur Olup Damlarım Yok Yalan Senin için Dağları Delerim Güneş Olur Denizleri Yakarım Yüreğine Yağmur Olup Damlarım Yok Yalan Hemde Kocaman Ne Kimse Dağları Delebilir Senin için Ne Güneşin Olurum Alev Alır Denizlerim Ne Fırtına Nede Rüzgar Gibi Esebilirim Yağmurda Olamam Ki Yüreğine Damlayayım Seni Cümle içinde Kullanabilirdim Elbet Ama Yok, Ama Yok Sende Cümlelerin Sonu Ya Ünlem, Ya Soru işareti Hemde Çok, Hemde Çok Arada Parantez Açmışım Yormuş Bu Parantezler Beni Senle Cümlelere Nokta Koydum Hayatıma Arada Parantez Açmışım Yormuş Bu Parantezler Beni Senle Cümlelere Nokta Koydum Hayatıma, Üç Nokta Şimdi Ne Kimse Dağları Delebilir Senin için Ne Güneşin Olurum Alev Alır Denizlerim Ne Fırtına Nede Rüzgar Gibi Esebilirim Yağmurda Olamam Ki Yüreğine Damlayayım Ne Kimse için Dağları Delebilir Senin için Ne Fırtına Nede Rüzgar Gibi Esebilirim |
|