|
Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Bu Konu Ailemizde Yanlış Anlaşılmalara Sebebiyet Verebilir Mi ? | |||
Bence verebilir Kapatılması uygun olur | 2 | 28.57% | |
Kararsızım | 0 | 0% | |
Bence vermez Hatta eğlenceli oluyor | 5 | 71.43% | |
Oylayanlar: 7. Bu oylama kapalı |
|
Konu Araçları |
forumdan, için, isim, istediğin, vermeden, yap, yorumu |
Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap.. :) |
12-23-2008 | #1 |
Gözyaşı
|
Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap.. :)Arkada$Larr ismini wermeden forumdaki biri hakkında içinizden qeLenLeri yazmanızı istiyOrum
12-23-2008 | #2 |
|
Cevap : Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap.. :)kırıldığım birisi var ama onu haberi bile yok belki yada benim alıngan olmamadan kaynaklanan bişey bu bilmiyorum ama kırgınım BİRİSİNE |
Cevap : Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap.. :) |
12-23-2008 | #3 |
karabocek
|
Cevap : Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap.. :)evet ya benimde kırgın olduğum ve yakında kendisini umursamamaya başlayacağım birisi var bu forumda bunu okuyunca anlayacaktır eminim kendisinden bahsettiğimi ama bu yazdığım kendisi hakkında ilk ve son yazımdır YOLUN AÇIK OLSUN EYVALLAH SU ANDAN İTİBAREN SENİ TANIMIYORUMM
12-23-2008 | #4 |
inci_tanesi
|
Cevap : Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap.. :)bnmde sinir olduğum birisi var
12-23-2008 | #5 |
Equinox
|
Cevap : Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap.. :)Güzel bir oyun psikolog gibi25
12-23-2008 | #6 |
VANDETTA
|
Cevap : Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap.. :)Noluyor burda yav,herkes birbirine kırgın birbirini unutmaktan bahseder olmuş:sm_upset: Eskiden halimizi hatrımızı soran bi can kardeşimiz vardı,unuttu bizi yav:56:58
12-24-2008 | #7 |
dejavu2009
|
Cevap : Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap.. :)bencede güzel bir oyun içini rahatlatan cinsten olmuş Bence kırgınsa birilerine söylenmeli Forumda birisiı düşüncesizlik edebiliyor ve sadece kendi hayal dünyasında yaşıyor aslında ne yaşadığını bilmiyor!
12-24-2008 | #8 |
VANDETTA
|
12-24-2008 | #9 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap.. :)Konunun kısmen de olsa yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebileceğini düşünüyorum Yine de siz değerli üyelerimizin fikirlerini almak istedim ve konuya küçük bir anket ekledim Ankete önümüzdeki iki gün boyunca oy kullanabileceksiniz Çıkan sonuca göre gereken yapılacaktır |
12-24-2008 | #10 |
|
Cevap : Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap.. :)sanırım bu ankate sebep bizim olumsuz yöndeki düşüncelerimiz oldu k bakmayın=)aklıma gelen ilk o olduğu için yazmışdım ben birtanecik abim var yorumlarını konularını ve duruşunu öyle beğeniyorumki belki o bilmesede her zaman onu takipdeyim yorumlarını okumak hoşuma gidiyor çünkü |
12-24-2008 | #11 |
merve16
|
Cevap : Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap.. :)valla ben hepinizi çok seviyorum sadece birisi var gıcık olduğum o kadar diğer herkesi seviyorum :56:58
01-19-2009 | #12 |
Reelking
|
Cevap : Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap.. :)bende bir kenyalı tanıyom :D
01-21-2009 | #13 |
_filiz_
|
Cevap : Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap.. :)bende herkesi seviyorum ama birisini özellikle çok seviyorum (arkadaş olarak ) zaten oda kız |
07-24-2009 | #14 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap.. :)Forumda birini var onu çok merak ediyorum nasıl bir kişi gerçek hayatta tanışmak isterdim :) |
07-24-2009 | #15 |
|
Cevap : Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap.. :)Forumdan biri yüzünden soğudum,ama sevginin bir çırpıda silinebileceğini bana öğrettiği içinde ona çok şey borçluyum aslında
|
|