Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çekmenin, evde, fön, hakkında, noktaları, püf

Evde Fön çekmenin Püf Noktaları - Evde Fön çekmenin Püf Noktaları Hakkında...

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evde Fön çekmenin Püf Noktaları - Evde Fön çekmenin Püf Noktaları Hakkında...

Evde fön çektirgimiz zaman ipek gibi olan saçlarımız aynı şeyi biz denemeye kalktığımızda bir türlü aynı etkiyi yaratamıyor Bunda şaşacak bir şey yok Her işin bir tekniği var İşte adım adım evde fön çekme

1Adım:

Saçı 3-4 bölüme ayırın Her bölümü kendi etrafında burun klipslerle başınızı sabitleyin Bu tutamlar fön çekerken diğer tellere karışmaz böylece saçınızı parti parti şekle sokabilirsiniz

2Adım:

Bölümleri öyle bir sabitleyin ki saçı açtığınızda tam dibinden fön çekebilirsiniz

3Adım:

Parlak olması için her bukleye tek tek fön çekim Fönü her zaman yukarıdan aşağıya doğru ve dipten uçlara doğru tutun Fönünüz 45 derecelik bir açıda olsun ki teller dağılmadan dış yüzey yatışsın ve parlasın

4Adım:

Uçların güzel görünmesi için tutamları fırçaya sarın iç ve dış taraftan fön çekin boşaltın Her tutamda bu işlemi tekrarlayın

5Adım:

Fön sırasında her bukleyi dipten başlayarak aşağıya doğru çekiştirin Böylece düz ve ipeksi bir görünüm elde edersiniz

6Adım:

Şeklini koruması için saçınız tam olarak kuruyana kadar tarayarak fön çekin

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com