Güller ve Küller |
06-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güller ve Küllergünahımın bedeli yüreğimde yanıyor… Sense uykunun en tatlı yerinde bana acılar ekiyorsun umursuz umarsız… Yokluğun birikiyor gecelerimin en karanlık tenhalarına… Ben bu kadar yoklukla nasıl baş ederim sevgili! Gözlerinin en karasında yazım… Yokluğun ve sen cebelleşiyorsunuz uykusuzluğa prangalanmış katran karası gecelerimde… Ezel oldu cehennemi yüreğime taşıyalı sevgili! Yangınlardayım… Hasretin kızgın bir demir gibi saplanıyor yüreğime Sana bir şey olur diye korkuyorum! tepeden tırnağa sen varsın her hücremde… Kan değil tüm dolaşımımı sağlayan,hayatımın öz suyu yaşama nedenim sensin sevgili… … Her hücremde bu kadar varken bu kadar yok olmayı nasıl beceriyorsun Nasıl beceriyorsun gecelerime yokluğunu zehrederek kalbimde var olmayı… Bilmiyorum sevgili bilmiyorum… Beni yok ederek var olduğun gecelerin hesabını tutamaz oldu yılgın düşlerim… Seninle intihara yeltenen umutlarım her seferinde yine seninle tekrar can buluyorBu nasıl bir çelişki sevgili…Varlığınla yokluğun arasında volta atmaktan soluğa…Umutluğunla umutsuzluğun arasında kurulan salıncakta sallanıyor kararsız sevdam… Günümde gecemde ne kadar azsan yüreğimde o kadar çoksun… Bir varsın-bir yoksunHem varsın hem yoksun… Cana ateş değdi gülüm… Güller kül oldu…Küller gül…Varlığınla güller yinelenirken sevdamın lalezarında,Yokluğunun cehenneminde kül oldu açan tüm güllerim… Senden yoksun tüm soluklarım Azrail e teslim… Olmadığın her yer eceli bedenimin Ne kadar var etmeye çalışsam yoksun sevgili…Yokluğunla varsın…Varlığınla yoksun … Gel artık sensizlik sınamasın sabrımı…Razıyım gecelerimi ışıtacak ay ışığım olmana…Güneş kadar değil sönük bir yıldız kadar da olsa aydınlatmana razıyım kör karanlık gecelerimi Gel sevgili! Umutsuz düşlerime umut mutsuz gecelerime mut kat… Cennetten yüreğime getirdiğin gülü yokluğunla cehennem külüne çevirme … Gülüm sensin… Senim gül… Bu yokluk sıtmasından kurtar beni… Bu Konuyu Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş |
|