Gece Ve İstanbul |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gece Ve İstanbulİstanbul ışıl ışıl büyülü bir şehir Gecesi ayrı gündüzü ayrı güzel Neler yaşanır acaba bu ışıkların altında bilinmez Ama ben bu fotoğrafın seyrine doyamadım Sizinlede paylaşmak istedim |
Gece Ve İstanbul |
08-04-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gece Ve İstanbulKıymetini bilemiyoruz muhteşem bir şehir |
Gece Ve İstanbul |
08-04-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gece Ve İstanbulİstanbul dünyanın incisi, teşekkürler |
Gece Ve İstanbul |
08-04-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gece Ve İstanbulMemleketin neresine gidersen git cok güzel hele Istanbul bambaska bu güzel paylasim icin tesekkürler ellerine saglik |
Gece Ve İstanbul |
08-04-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gece Ve İstanbulİstanbul aşık olduğum şehir ya Vazgeçemem Detaylı olarak İstanbul konusunu görmek isteyenler için |
Gece Ve İstanbul |
08-04-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gece Ve İstanbulTürkiyede her il ayrı güzel, ama İstanbul bir başka güzel Oralı değilim buna rağmen özlediğim şehirler arasında yerini alıyor İstanbul'un havasında ayrı bir tat var Resim için teşekkür ederim |
Gece Ve İstanbul |
08-04-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gece Ve İstanbulİstanbul bu annem, her gelenle arasında bir köprü kuruyor İstanbullaşıyor herkes annem, herkes İstanbul oluyor Zahir olan o ki Anadolu Avrupa köprüyle bağlanıyor Zahir olan o ki burada tarih geleceğe karışıyor Sana bir sır vereyim mi annem İnsan bazen o köprülerden kendi içine de geçiyor Keziban Harmancı Paylaşım için teşekkürler canım |
|