Aslında Erkekler Kedi Gibidir |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslında Erkekler Kedi GibidirErkekler Gibidir "Erkekler gibidir " bu sözü ilk anneannemden duymuştum Neden söylemişti o zamanlar hatırlamıyorum şimdi Sanırım ileriye dönük mesajlar vermeye çalışıyordu ama evde hiç kedi beslemediğimiz için ne demek istediğini pek anlamamıştım doğrusu Sonra zaman içinde evde beslemeye başlayıp bu özgürlük düşkünü hayvanları tanıdıkça daha iyi anlamaya başladım Bir de derler ki "insan hangi hayvanı seviyorsa huyu suyu da ona benzeştiği içinmiş" Bu sözü kendime uyguladığımda ne kadar doğru olduğunu anladım Ben bir kedi sever olarak karakterimde onlara benziyor Ama bir yandan da unutmamak gerekiyor tüm kedi davranışları insanlar gibi farklılık gösterebiliyor Benim bahsettiğim genel kedi karakteri Şimdi bu genel saptamalar içinde erkekler neden kedi gibidir acaba? Bir inceleyelim Gerçi beylerimiz daha ziyade aslan kartal şahin gibi olmayı daha çok benimserler ama kendilerine davranılmasını istedikleri veya başka bir anlatımla hoşlandıkları davranış tarzı şekli buymuş Bunu daha iyi anlamak için örnekler verelim; - rkekleri mutlu etmek için devamlı okşamak gerekir - yun oynamayı ve oynaşmayı çok severler - enelde seçicidirler beğenmedikleri yemeği yemezler - ıkıştırılmaya gelmezler hemen sinirlenirler - apmak istemedikleri birşeyi zorla yaptıramazsın! - zgürlüğünü çok fazla kısıtlayamazsın - lışkanlıkları ilk eve geldiğinde edinmeleri gerekir sonradan değiştirmek zordur - klına koyduğu bir şeyi yapmasını istemiyorsan dikkatini başka yöne kaydıracak birşeyler bulmak lazım vs ütün bunları yapabilen bir kadın sevgi dolu hayatından memnun ve de tam bir ev erkeği eşe kavuşabilir Tabii bu görüşlerim genel uygulamak ve denemek sizlere kalmış Ev erkegi isteyenlere duyurulur)))) Alıntı |
|