|
|
Konu Araçları |
anlatılabileceği, iyi, vardır, yol, şeyin |
Her Şeyin Daha İyi Anlatılabileceği Bir Yol Vardır |
11-01-2006 | #1 |
mate
|
Her Şeyin Daha İyi Anlatılabileceği Bir Yol VardırHERSEYiN DAHA iYi ANLATILABiLECEGi BiR YOL VARDIR NewYork’ta, Brooklyn Köprüsü üzerinde dilenen kör bir dilenci birgün, bir sairin dikkatini çeker Dilencinin boynunda asili bir tabela vardir Sair, dilenciye günlük kazancinin ne kadar oldugunu sorar Dilenci de sekiz dolar kadar oldugunu söyler Bunun üzerine sair, dilencinin boynuna asili tabelayi ters çevirerek birseyler yazar ’Simdi buraya senin kazancini arttiracak birseyler karaladim Bir hafta sonra yanina geldigimde bana sonucu söylersin’ der ve oradan ayrilir Sair, bir hafta sonra dilencinin yanina ugrayip kendini tanitinca dilenci Bayim size ne kadar tesekkür etsem azdir Bir haftada kazancim ikiye katlandi Çok merak ediyorum tabelaya neler yazdiniz?’ Bunu üzerine sair gülümser ve: Tabelada ’ Dogustan körüm, yardim edin ’ yaziyordu Bense ’Bahar gelecek, ama ben yine göremeyecegim diye yazdim ’ der Önemli olan, anlatilmak istenen seyi en iyi sekilde anlatmak olduguna göre Her seyin daha iyi anlatilabilecegi bir yol vardir Yeter ki onu bulmaya, uygulamaya ve ufkumuzu bu dogrultuda genisletmeye ugrasalim |
11-01-2006 | #2 |
lptarik
|
yaw doğru dedin be hocamm warya bu dil yok mu yılanı bile çıkarır yani deliğindenn
11-02-2006 | #3 |
*KeDi KeSeN*
|
Iygh TÜylerİm Ürperdİ Bee Gercekten GÜzel Bİr Anlatim Ve GÜzel Bİr PaylaŞim Sagol Mate Thx |
|