Hayatyolu İle Sinsi Sinsi..:D |
06-29-2008 | #1 |
gothicc_girll26
|
Hayatyolu İle Sinsi Sinsi..:DSinsice Soru: Sevgili hayatyolu gerçek isminiz nedir bizimle paylaşmak ister misiniz ? hayatyolu ' ca cevap: tabi kii adım gizem eylul ama genelde gizem derler Sinsice Soru: Nerelisiniz ya da nerede oturuyorsunuz? hayatyolu 'ca cevap: niğde de oturuyrm Sinsice Soru: Eğitim durumunuz nedir ? Nerede okuyorsunuz? hayatyolu 'ca cevap :lise 2 deym Sinsice Soru: Kaç yaşındasınız? hayatyolu'ca cevap: 15 yaşındym Sinsice Soru:Medeni durumunuz nedir ? hayatyolu ' ca cevap : bekar :P Sinsice Soru: Biraz özele girelim bu sefer Özel hayat nasıl? Sevgi aşk desem ne dersiniz? hayatyolu'ca cevap : benim hayatım mevlut diyebilrimm :D:D Sinsice Soru:İş hayatında hiç tecrübeniz var mı ? hayatyolu'ca cevap : eed ama kendi istediğim meslek te deyl kedi dukkanımız war boş zamnlarımda genelde ordym Sinsice Soru:Hangi müzik tarzını beğenerek dinlersiniz? hayatyolu'ca cevap :ben şeboistim yani rock, ama kulağam hoş gelen her müziği dinlerim Sinsice Soru:Neler yapmaktan hoşlanırsınız, örneğin yaptığınız bir spor ya da çaldığınız bir müzik aleti var mı? hayatyolu 'ca cevap : gitar çalıyrm ve köpekleri çok sewrm en kısa zamnda alcm bi tane :D:D Sinsice Soru:Nasıl bir aile yapısına sahipsiniz ? Kaç kardeşsiniz? hayatyolu'ca cevap: bi tane kardeşim war onu çok sewiyrmm :D:D: Sinsice Soru:Hayata bakış açınız ve beklentileriniz neler? hayatyolu 'ca cevap : hep olumluyumdur universteye kapağı atıyımda gerisi gelir:D:D:D: Sinsice Soru:Hayatta en çok yapmak istediğiniz şey nedir? hayatolu 'ca cevap : bilmem genelde beklentilerimi yaşayan biriyimdir ama bilmrm :S:D:D Sinsice Soru:Bilgisayar ve internet ile ilk olarak ne zaman tanıstınız? hayatyolu 'ca cevap: walla ilk babam pc aldığında 5 yıl önce falan :P Sinsice Soru: İnternetle aranız nasıl? İnternet sizin için ne kadar önemli? hayatyolu 'ca cevap : sıkıldım yhaa ama sewerm :D:D Sinsice Soru: Nickiniz neden hayatolu ? hayatyolu'ca cevap: bilmem uye olurken bi kitap okuyodum heralde ondan esinlendim kitap kurduuyumdur da :P:P Sinsice Soru: Seni biraz sıkıştıralım:) Forumda en sevdiğin üyeler hangileri? hayatyolu'ca cevap: hayko26; suskun;gothicc_girll26;su perisi;kaplan;ve herkes:D Sinsice Soru:Son olarak forumumuzun daha da güzel olması için sizce neler yapılabilir? hayatyolu'ca cevap:walla on numara bi forum radyo da geldi superizz :D:D forumcaa Bu güzel röportaj için değerli vaktini ayıran hayatyolu adlı üyemize çok teşekkür ederiz
06-29-2008 | #2 |
mate
|
Cevap : Hayatyolu İle Sinsi Sinsi..:DRöportajların devam etmesi beni mutlu etti Teşekkürler arkadaşlar Güzeldi |
Cevap : Hayatyolu İle Sinsi Sinsi..:D |
06-29-2008 | #3 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Hayatyolu İle Sinsi Sinsi..:Dasıl biz tşk ederis mateciğim hayatyolu adına da tşk ederim okuyan göslerine sağlıq |
06-30-2008 | #4 |
hayatyolu
|
Cevap : Hayatyolu İle Sinsi Sinsi..:Dbiz tşk ederiz
06-30-2008 | #5 |
Gözyaşı
|
Cevap : Hayatyolu İle Sinsi Sinsi..:DBu güzel ropörtaj için ikinizede teşekkür ederim seni tanımak güzeldi hayatyolu inşallah istediğin yerlerde olursun başarılar
06-30-2008 | #6 |
suskun
|
Cevap : Hayatyolu İle Sinsi Sinsi..:DBu güzel ropörtaj için her ikinizede teşekkür ederim arkadaşlar
06-30-2008 | #7 |
|
Cevap : Hayatyolu İle Sinsi Sinsi..:Dgüzel olmuş ikinizede tşkler arkadaşlar emeğinize sağlık |
06-30-2008 | #8 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Hayatyolu İle Sinsi Sinsi..:DKendinizi bize tanıtma inceliğinde bulunduğunuz için teşekkürler Sevgili Hayatyolu Gothic_girll26'ya da bu güzel röportajı yaptığını için ayrıca teşekkür ederim Sizleri tanımak gerçekten güzel |
06-30-2008 | #9 |
pesimistt
|
Cevap : Hayatyolu İle Sinsi Sinsi..:Dseni tanımak qüzeLdi hayatyoLu (:
06-30-2008 | #10 |
jasmine
|
Cevap : Hayatyolu İle Sinsi Sinsi..:Dikinizide teşekkürler arkadaşlar böyle güzel bir röpörtaj sunduğunuz için ayrıca hayatyolu seni tanımak güzel oldu umarım ömrün boyunca tüm istediklerin olur
06-30-2008 | #11 |
hayatyolu
|
Cevap : Hayatyolu İle Sinsi Sinsi..:Dhepinize ayrı ayrı çook teşekur edrimmm |
06-30-2008 | #12 |
bbk
|
Cevap : Hayatyolu İle Sinsi Sinsi..:Dsamimi ve bol gülücüklü bi röportaj olmuş:) ikinizide teşekkürler seni tanımak güzel hayat yolu
06-30-2008 | #13 |
rock_alltime
|
Cevap : Hayatyolu İle Sinsi Sinsi..:DSeni tanımak çok güzeldi Gizem Her ikinize de çok tşkler:) |
06-30-2008 | #14 |
Equinox
|
Cevap : Hayatyolu İle Sinsi Sinsi..:DBu güzel söyleşi için ikinizede teşekkürler arkadaşlar
06-30-2008 | #15 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Hayatyolu İle Sinsi Sinsi..:Dgzl yorumlarınız için çok tşklr arkadaşlar |
|