Refik Kestemden Seçmeler |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Refik Kestemden SeçmelerBu Şiir buLundugum iL de djLık yapan bir kişinin şiirLeridir şiirLerini ve öyküLerini cok severım sizlerle bu şekilde payLasmak ıstedım daha iyi anLıyacagınızı duşunerek böyLe yaptım umarım begenırsınız Bu son şiirm oLsun KaLemimin mürekkebi tukensin Bu son şiirm oLsun ama Veda sanmasın kimse Veda etmek için biLe Bir değeri oLmalı insanın Bu bitiş vedasiz oLsun ÖyLece sessiz sedasiz hey hak yeter be sevgili yeter geceyi sabah sabahı gece edene dek çektiğim özlem özlemek yazılmışta bize vuslat vuslat unutulmuş sanki açmışım yüreğimin perdelerini sonuna dek bekle gözüm bekle girsin ömrünün güneşi odanın koynuna içini ısıtsın yüreğini ısıtsın iliklerini ısıtsın diye açmışım yüreğimi sonuna kadar bekler dururum sevgilim de sen sen neden gelmezsin neden bekletirsin söyle söyle de şu fukara yüreğim öğrensin gel be sevgili gel artık yeter:ağla: yarına senedimiz yok ki yarın gelirim dersin ya senden evvel gelecek ecelse ya şu sevdaya aç yüreğim bir lokma doymadan aç acına ölecekse gel gözümün nuru gel sevgimin bereketi gel yüreğimin prensesi seni ölesiye seni yaşayasıya seni delicesine seviyor bu adam!!! seni sevip sevmediğimi sorup durma boşuna ben seni sevmiyorum akıllım çok hemde çok seviyorum Not:amator şiir değildir kitabi ve cdsı oLan bir kışıdır görevLı arkadasLarın BiLgisine |
|