Birer Alkış İstiyorum |
02-18-2009 | #1 |
meLankoLik_asaLet
|
Birer Alkış İstiyorumOğlunun 18000 YTL kredi kartı borcu olduğunu öğrenenince, "Keşke korunsaydım" diyen babaya ------------------------------------------- Misafir odasında baca deliği olmadığı halde "Anne sobayı bu sene misafir odasına kuralım mı?" diyen oğluna, "Olur, boruyu da kçına sokarız, kafanı camdan çıkarırsın, sorun olmaz" diyen anneye ------------------------------------------- Kaza mahallinde elinde cep telefonuyla koşturup "112'nin numarası neydi?" diye bağıran sarışına -------------------------------------------- Birbirlerine ana avrat küfür eden iki kişinin arasına girip ikisine de birer tokat atan ve "Analar kutsaldır, analara küfür etmeyin o çocukları!!" diyen Karadenizli ağır ağabeye ---------------------------------------------- Annesine kızıp,buharli ütünun içine işemeyi akıl eden(!), annesini buram buram çiş kokularıyla işyerine yollayan, annesi; ancak arkadaşları ''Acayip kokuyorsun'' dediğinde işi çözen anneye ve çocuğuna ---------------------------------------------- Banyonun lambası yanmayınca elektrikler kesik zannedip yarım saat gelmesini bekleyen, beklerken de canım sıkıllmasın diye televizyon seyreden kişiye -------------------------------------------------- Ailecek televizyon izlerken üst komşu küçük oğlunu göndermiş Çocuk kadına ''X teyze, annem dedi ki, bari haberleri açsınlar da, biz de dinleyelim'' demiş Ailecek çok iyi niyetli olan, televizyonları bozulmuştur diye düşünen ancak böyle diyerek laf soktuklarını anlayamayan aileye -------------------------------------------------- Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan Aids'in açılımını da (A)llaha (İ)syan eden (D)eyyusların (S)onu olarak yapan öğretmene BİRER ALKIŞ İSTİYORUM |
Cevap : Birer Alkış İstiyorum |
02-19-2009 | #2 |
dejavu2009
|
Cevap : Birer Alkış İstiyorumhepsi çok güzeldi özellikle sonuncusu
03-05-2009 | #4 |
melek_dry
|
Cevap : Birer Alkış İstiyorumiimiş yaw valla emege saygı tesekkür |
|