...geldik! |
11-01-2012 | #1 |
Alem-i Sır
|
...geldik!geldik! Hoş sefa bulduk Selâm ile geldik Sefalar eyledik Sohbet-i muhabbet Eylemeye geldik! İçelim ehl-î keyf kahvemizi Eyleyelim sohbet-i muhabbetimizi Âlem-i Gönül den her kelimesi Söyletsin bizlere dillerimizi! Alem-i Sır Herkese selâmlar ve teşekkürler! Sohbetimiz bol olsun, muhabbetimiz hoş olsun!
11-01-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cevap : ...geldik!Çok güzel bir giriş oldu :) Aramıza hoşgeldiniz |
Cevap : ...geldik! |
11-01-2012 | #4 |
Alem-i Sır
|
Cevap : ...geldik!Cümlenize!
Çıktım gezinip dolaşayım diye! Belki tanışırım birileriyle… Ve dostlar bulurum sanal âlemde İşte geldim bu âlemdeki siteye… Sanal değil dostlar var bu âlemde! Selâm ve sevgiler olsun cümlenize! Alem-i Sır |
11-01-2012 | #5 |
[KAPLAN]
|
Cevap : ...geldik!Burada sizin gibi güzel kalemlere her zaman değer verilir Güzide ailemize hoşgeldiniz |
11-01-2012 | #6 |
Şengül Şirin
|
Cevap : ...geldik!Aramıza hoşgeldiniz
11-01-2012 | #7 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : ...geldik!Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
11-02-2012 | #8 |
Alem-i Sır
|
Cevap : ...geldik!…buyurur musunuz? Sizler; sevgi dolu bir melek! Gül dolu, bir buket çiçek! Sizlere, gönülden hediye eylesek, Kabul buyurur musunuz? Alem-i Sır Âlem-i Gönül den, teşekkürler sunar sizlere!
|
11-03-2012 | #11 |
Alem-i Sır
|
Cevap : ...geldik!Baş üstüne koymaya!
Hoş sefalar eyledik şu camiaya Ne iyi ve de hoş insanlar var ya Bize gelen teşekkürleri almaya Alıp bizde baş üstüne koymaya Ve bilmukabele sizlere sunmaya! Alem-i Sır |
|