|
|
Konu Araçları |
çok, hangisini, rahatlarsın, yaparsan, üzülünce |
Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın? |
07-03-2008 | #1 |
_bushra_
|
Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?1-aglamak 2-derdini baskasıyla paylasmak 3-icine kapanmak 4-kafanı birşeylerle mesgul etmek 5-kafayı çekmekk 6-alıp başını sakin biyere gitmek 7-müzik dinlemek(aklınızda başka bişiler warsa söyleyin) ßen icime kapanır son ses müziqimi acar icimdekileri dökerim Sizz? |
Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın? |
07-03-2008 | #2 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?ben kesnlkle hepsini yapardım(= gzl bi konu tşklr kopuqum(=
07-03-2008 | #3 |
|
Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?yerine göre değişri valla benim o anki psikolojime bağlı belki ağlarım belki içime kapanırım duruma gör e dğişir yani:) konu için tşkler |
07-03-2008 | #4 |
KRDNZ
|
Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?Bende aynen yatağıma uzanır müziği son ses açarım Sinirlenince ise genelde ağlarım:) |
07-03-2008 | #5 |
efobedo
|
Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?4-kafanı birşeylerle mesgul etmek bunu yapardım
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
07-03-2008 | #6 |
kezban
|
Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?başka şeylerle ilgilenmeye çalısırım yada o ortamdan ceker giderimhızlı hızlı yürürümartık yüreğim nereye götürürse =) benim arkadaslardan ricam kesinlikle içinize atmayın,kendınıze kapanmayınhaytın odak noktası değilsiniz,sorunları tek basınıza çözmek herdaim mümkün olmuyor ve acıki bu bir tek size zarar veriyorbu aralar bir akrabamın kanser oldugunu öğrendim ve tek sebeb buiçine atmak,tek basına halletmeye çalısmak! Allah dost,düşman herkezi bu beladan korusun ama bizde korunmak için birşeyler yapmalıyız bence lütfen içinize atmayın,anlatınhiç kimseyi bulamassanız bana çzelden mesaj cekın ben dinlerim sizi =)
07-10-2008 | #7 |
_bushra_
|
Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?yorumlarınız için tşklr=) |
07-26-2008 | #8 |
kakao
|
Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?6-alıp başını sakin biyere gitmek çünkü o anda düşünmeye ihtiyacım var neden diye |
07-29-2008 | #9 |
ışıl27
|
Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?dostumun yanına gıdıp ona anlatırken aglamak galıbaaa
07-06-2009 | #10 |
1die
|
Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?7 nci şık
07-08-2009 | #11 |
delishhhh
|
Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?kesinlikle suya dokunurum çünkü bütün sinir ve negatif elektriği alıyor |
07-08-2009 | #12 |
_filiz_
|
Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?ağlarım ve içime kapanırım ama sakin sessiz bir yere gitmeyi de isterimm |
09-07-2009 | #13 |
Gözyaşı
|
Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?3 ve 7 şıklar çok üzülürsemde ağlarım
09-07-2009 | #14 |
burak97
|
Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?4-kafanı birşeylerle mesgul etmek Bence
09-12-2009 | #15 |
Aragorn561
|
Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?ben metal/çelik alaşımından oluşuyorum bakır tellerde cabası yani üzülemem