|
|
Konu Araçları |
açılışındaki, değiştirin, görünümünu, klasik, sisteminizin, windows |
Sisteminizin Açılışındaki Klasik Windows Görünümünu Değiştirin |
10-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sisteminizin Açılışındaki Klasik Windows Görünümünu DeğiştirinSisteminizin açılışındaki klasik windows görünümünden sıkıldıysanız eğer artık bu program sayesinde istediğiniz gibi açılış resminizde değişiklik yapabileceksiniz Boyut : 863Kb Programı indirmek için tıklayınız BootSkin 105a http://dlcdnchipeu/downloads/155204fccd50f4exe Bu boot skinleri ben kullanıyorum eğer değişik görünümler isterseniz programdan "Browse boot screen library" linkine tıklayarak siteden ücretsiz olarak edinebilirsiniz Programı çalıştırdıktan sonra indirdiğimiz bootskin dosyalarını programa yukarıda gösterildiği şekilde tanımlıyoruz Bu işlemide tamamladıktan sonra Önizleme için "preview" tuşunu kullanabiliriz Seçtiğimiz görüntüyü aktifleştirmek için alt kısımda bulunan "Apply" uygula butonuna basıyoruz Bu işlemi yaptıktan sonra seçmiş olduğumuz görünümün yanında "Active" yazısı belirecektir İşlemimiz tamamlanmıştırProgramımızı kapatıp sistemimizi yeniden başlatarak değişikliği görebilirsiniz Kolay gelsin |
10-25-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sisteminizin Açılışındaki Klasik Windows Görünümünu DeğiştirinYukarıda belirttiğim paketteki görüntülerin önizlemeleri Tüm bootskinler bu pakette Programıda unutmayalım |
10-25-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
10-25-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
10-25-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sisteminizin Açılışındaki Klasik Windows Görünümünu Değiştirinlınk kırık kardesım |
10-25-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sisteminizin Açılışındaki Klasik Windows Görünümünu Değiştirinilk mesaja programı ekledim screen leri ise buradan seçip indirin http://wwwfyxmnet/browse-boot-screary-75438html |
|