Şubat Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" ve "Esmer_yar" /2009 |
03-04-2009 | #1 |
[KAPLAN]
|
Şubat Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" ve "Esmer_yar" /2009Yaptıkları olağanüstü güzel paylaşımlar ve istikrarlı katılımlarıyla ailemizin değerli üyelerinden Gökkuşağı ve Esmer_yar, şubat ayının en başarılı üyeleri seçilmiştir Açıkcası böylesine güzel konularla ailemizde bulunmaları üyelerimizden ziyaretçilerimize kadar herkese okumayı bir kez daha sevdiriyordur şüphesiz Ailemize yapmış oldukları katkılardan dolayı huzurlarınızda değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyor, daima bizlerle olmalarını temenni ediyorum Arkadaşlarımızı tebrik etmeyi ihmal etmeyelim lütfen |
Cevap : Şubat Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" ve "Esmer_yar" /2009 |
03-04-2009 | #2 |
yesimciwciw
|
Cevap : Şubat Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" ve "Esmer_yar" /2009Tebrikler Esmer_yar ve Gökkuşağı başarılarınızın devamını dilerim |
03-04-2009 | #3 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Şubat Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" ve "Esmer_yar" /2009Her iki arkadaşımızı tebrik ediyorumHak ettiniz arkadaşlar |
03-04-2009 | #4 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Şubat Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" ve "Esmer_yar" /2009Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimElimden geldiğince bişeyler paylaşmak ve sizler tarafından da beğenildiğini bilmek gerçekten güzel bi duygu Sevgili Esmer_yar en içten dileklerimle tebrik ederimVe güzel konularından dolayıda teşekkür ederim Aslında bütün forumsinsi üyelerine teşekkürü borç bilirimGönderdikleri konular da kimi zaman eğlendirdiler,kimi zaman düşündürdüler,kimi zamnda yeni yeni şeyler öğrettiler
03-04-2009 | #5 |
bbk
|
Cevap : Şubat Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" ve "Esmer_yar" /2009forumumuza eklediğiniz konular gerçekten okunası ve tek tek övgüyü hakeden değerli paylaşımlar bizlere kattıkları bilgiler için her iki kardeşimide canı gönülden kutluyorum başarılarınız bütün kulvarlarda devam etmesini dilerim
03-04-2009 | #6 |
Equinox
|
Cevap : Şubat Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" ve "Esmer_yar" /2009Arkadaşlar güzel paylaşımlarınızın devamını dilerim Tebrikler
03-04-2009 | #7 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Şubat Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" ve "Esmer_yar" /2009Değerli aile üyelerimize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum Değerli arkadaşım GöKKuŞaĞı'nıda tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum |
03-04-2009 | #8 |
seyito
|
Cevap : Şubat Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" ve "Esmer_yar" /2009her iki arkadaşımızı tbrk ediyorum başarılarını devamını diliyorum |
03-05-2009 | #9 |
Berna
|
Cevap : Şubat Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" ve "Esmer_yar" /2009Sevgili arkadaşlarım; konularınızı ilgiyle takip ediyoruz Başarılarınızın devamını diliyorum ve Her ikinizide yürekten tebrik ediyorum
03-05-2009 | #10 |
KRDNZ
|
Cevap : Şubat Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" ve "Esmer_yar" /2009Tebrikler Sevgili esmer_yar ve gökkuşağı |
03-05-2009 | #11 |
su perisi
|
Cevap : Şubat Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" ve "Esmer_yar" /2009Tebrikler Sevgili esmer_yar ve gökkuşağı Sizleri seviyorum:) |
03-07-2009 | #12 |
Gözyaşı
|
Cevap : Şubat Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" ve "Esmer_yar" /2009Tebrikler başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar
03-11-2009 | #13 |
bonsoir
|
Cevap : Şubat Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" ve "Esmer_yar" /2009Her iki arkadaşımızı da tebrik eder,başarılarının devamını dilerimİyiki varsınız |
03-11-2009 | #14 |
rock_alltime
|
Cevap : Şubat Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" ve "Esmer_yar" /2009Çok tebrik ediyorum Esmer_Yar ve GökkuşağıBaşarılarınızn devamnı dliyormm :) |
03-26-2009 | #15 |
kar_tanesi
|
Cevap : Şubat Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" ve "Esmer_yar" /2009tebrikler arkadaşlar |
|